زهاني در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: اين جشنواره شامل كليه محورهاي هنرهاي تجسمي از جمله نقاشي، كاريكاتور، گرافيك، خوش نويسي و ..... مي باشد و آثار در دو بخش موضوعي با عنوان معنويت و آزاد بررسي مي شوند.
وي خاطرنشان كرد: رويكرد خاص جشنواره به مفاهيم فرهنگ و هنر ايراني است و اين براي اولين بار است كه به هنرهاي ايراني تاكيد مي كنيم و هدف ما معرفي ايران به ساير كشورهاي جهان است.
زهاني افزود: ويژگي خاص جشنواره گستردگي آن است كه در واقع چند جشنواره در يك جشنواره تعريف شده است.
دبير جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي دانشگاهيان بيان داشت: براي حفاظت از آثار ارسالي، اين آثار به صورت اينترنتي دريافت مي شوند و پس از ريزش و گزينش آثار اصل اثر از شركت كننده دريافت خواهد شد.
وي ادامه داد: حضور ده هزار اثر در بخش هاي مختلف به دبيرخانه جشنواره ارسال شده كه پيش بيني مي شود آثار تا حدود پانزده هزار اثر افزايش يابد.
زهاني خاطرنشان كرد: داوران انتخاب شده نيز از داوران دانشگاهي و يا مجرب در رشته هنرهاي تجسمي هستند و در مراحل مقدماتي به منظور ايجاد انگيزه در دانشجويان تا حدودي از داوران دانشجو استفاده شده است.
دبير پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي دانشگاهيان با اشاره به برگزاري همزمان اين جشنواره با پنجمين جشنواره ملي هنرهاي تسجمي دانشجويان گفت: با دانشگاه كاشان تفاهم نامه اي را در حال انعقاد هستيم تا بخشي از كارگاه ها و سمينارهاي اين جشنواره را در آن دانشگاه برگزار كنيم.
وی افزود: كليه آثار برگزيده جشنواره در بخش مقالات و پايان نامه در كتابي به چاپ خواهد رسيد.
زهاني در پايان اظهار داشت: جشنواره نيمه اول اسفندماه به مدت ده روز در موزه هنرهاي معاصر و موزه مركز فرهنگي هنري صبا برگزار مي شود و مراسم افتتاحيه نيز در تالار وحدت برپا مي شود./انتهاي پيام/