آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۱۸۴۹
رئیس دومای دولتی روسیه:

مسکو احتمالا معاهده ممنوعیت آزمایش‌های هسته‌ای را لغو می‌کند

پس از اظهارات رئیس‌جمهور روسیه، رئیس دومای دولتی این کشور هشدار داد که مسکو به‌سرعت در حال حرکت به سمت لغو تصویب معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پس از آنکه «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه احتمال ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای را مطرح کرد، «ویاچسلاو ولودین»، رئیس دومای دولتی روسیه امروز جمعه هشدار داد که مسکو به‌سرعت در حال حرکت به سمت لغو تصویب معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای (CTBT) است.

وی با بیان اینکه وضعیت ژئوپلتیکی در جهان تغییر کرده و آمریکا و اروپا جنگی را علیه روسیه به‌راه انداخته‌اند تأکید کرد پس از اظهارات رئیس‌جمهور روسیه، نمایندگان پارلمان به‌سرعت لغو معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای را بررسی خواهند کرد.

پوتین روز پنجشنبه گفت دکترین هسته‌ای روسیه - که شرایط فشاردادن دکمه هسته‌ای را مشخص می‌کند - نیازی به به روزرسانی ندارد، اما او هنوز آماده نیست بگوید آیا مسکو نیاز به از سرگیری آزمایش‌های هسته‌ای دارد یا نه.

رئیس دومای دولتی روسیه می‌گوید مسکو هم می‌تواند مانند آمریکا عمل کند که این معاهده را امضاء کرده، ولی آن را تصویب نکرده است.

به ادعای رویترز اظهارات پوتین و ولودین حاکی از آن است که روسیه به طور جدی در حال بررسی لغو تصویب معاهده است که انفجار‌های هسته‌ای را توسط همه و در همه جا ممنوع می‌کند.

ولادیمیر پوتین پنجشنبه در نشست باشگاه گفت‌وگوی بین‌المللی والدای اعلام کرد: روسیه ممکن است تصویب معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای را پس بگیرد، زیرا ایالات متحده این سند را تصویب نکرده است؛ این موضوع در حوزه کار دومای دولتی است.

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه افزود که اقدامات روسیه در این عرصه باید رفتاری آینه‌ای در برابر آمریکا داشته باشد؛ زمانی که دولت‌ها این معاهده را امضا کردند، ما این را تصویب هم کردیم، اما آمریکا چنین نکرد؛ از نظر تئوری، امکان پس گرفتن تصویب وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار