آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۲۰۹۹
در پی انجام عملیات موفقیت‎آمیز «طوفان الاقصی» روی داد؛

برگزاری جلسه اضطراری شورای امنیت درباره تحولات فلسطین

وزارت خارجه برزیل از برگزاری جلسه اضطراری شورای امنیت درباره تحولات فلسطین در پی انجام عملیات موفقیت‎آمیز مقاومت فلسطین با نام «طوفان الاقصی» خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی رضایی؛  وزارت خارجه برزیل امروز شنبه در واکنش به انجام عملیات موفقیت‎آمیز مقاومت فلسطین با نام «طوفان الاقصی» درخواست برگزاری جلسه اضطراری شورای امنیت درباره تحولات فلسطین را رسانه ای کرد.

وزارت خارجه برزیل امروز در این خصوص اعلام کرد که جلسه اضطراری شورای امنیت برگزار خواهد شد.

به گزارش رویترز، وزارت خارجه برزیل امروز شنبه اعلام کرد که در پی اجرای بزرگ ترین حمله به اسرائیل در سال های اخیر، نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل را تشکیل خواهد داد.

برزیل که در ماه جاری ریاست دوره ای شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده گرفت، در بیانیه ای عمومی این عملیات موفقیت‎آمیز را محکوم کرد و با اشغالگران صهیونیست ابراز همبستگی کرد.

امروز صبح نیروهای مقاومت فلسطین در یک عملیات دقیق و هماهنگ ضمن عبور از مرزهای غزه و ورود به شهرک‌های اشغالی در اطراف نوار غزه، در کمتر از نیم ساعت بیش از ۵ هزار راکت و موشک به سمت سرزمین های اشغالی شلیک کردند.

تصاویر فرار صهیونیست‌ها با لباس شخصی، کشته شدن سربازان مرزی، غنمیت گرفته شدن ماشین و حتی تانک های اسرائیلی در پاسگاه‌ های مرزی همگی نشان از عمق غافلگیری صهیونیست‌ ها دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار