کد خبر:۱۱۰۳۶۰۰

از سرگیری حملات موشکی مقاومت به تل آویو/ افزایش شمار شهدای غزه

گردان‌های قسام اعلام کرد که در پاسخ به بمباران مناطق مسکونی در غزه و قتل عام فلسطینیان، شهر اشغالی تل آویو را مجددا هدف حمله موشکی قرار داده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از رسانه‌های فلسطینی، گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس امروز در هشتمین روز طوفان الاقصی با وجود حجم سنگین آتش دشمن و بمباران سهمگین نوار غزه، تل‌آویو را هدف حملات موشکی خود قرار داد.

حماس اعلام کرد که این حملات را در واکنش به تداوم بمباران مناطق مسکونی غزه و کشتار غیر نظامیان از سوی رژیم صهیونیستی انجام داده است.

گردان‌های قسام به تلافی کشتار غیرنظامیان در غزه شهرک صهیونیستی نیریم در اراضی اشغالی را هدف حمله خمپاره‌ای قرار داد.

منابع عبری زبان اعلام کردند که در حمله خمپاره‌ای قسام به شهرک نیریم ۴ نظامی اسرائیلی زخمی شدند.

آمار شهدا از ۲ هزار نفر فراتر رفت

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که تعداد شهدای غزه به ۲۲۱۵ نفر و شمار مجروحان به ۸۷۱۴ نفر رسید.

همچنین از زمان شروع نبرد طوفان الاقصی تعداد شهدای کرانه باختری به ۶۴ نفر و تعداد مجروحان این منطقه هم به ۱۱۰۰ نفر رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار