
کد خبر:۱۱۰۴۱۴۹
«شمر زمانه» به دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) رسید + عکس
جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) برای همدردی با مردم فلسطین و قطع آب، با عنوان «شمر زمانه» رونمایی شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سحرگاه امروز دوشنبه ۲۴ مهر جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) با توجه به ظلم بیامان رژیم صهیونیستی و قطع آب روی کودکان مظلوم فلسطین نصب و رونمایی شد.
پیش از این نیز، روز ۲۱ مهر، همزمان با راهپیمایی مردم تهران برای همدردی با مردم مظلوم فلسطین، خانه طراحان انقلاب اسلامی، دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) را تعویض کرد و دیوارنگاره «دردِ فلسطین» را با شعار «شرف همپاست با دردِ فلسطین» رونمایی کرد.
پوسترها، بیلبوردها و دیوارنگارههای شهری پس از عملیات «طوفان الاقصی»، تحت تأثیر این عملیات قرار گرفتند و برای همدردی با مردم فلسطین با این موضوع طراحی شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.