تلاش نمايندگان جمهوري‌خواه برای قطع کمک‌های آمریکا به سازمان ملل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۴۵۴

تلاش نمايندگان جمهوري‌خواه برای قطع کمک‌های آمریکا به سازمان ملل

شماری از نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا با انتقاد از عملکرد سازمان ملل در قبال رژیم صهیونیستی عنوان کردند که در مسیر قطع کمک‌های مالی دولت آمریکا به اين سازمان گام برخواهند داشت.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، آیلینا راس لتینن، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا که مطیع خواسته های رژیم صهیونیستی است، لایحه ای را برای فشار بر سازمان ملل و وادار کردن آن به حمایت کورکورانه از جنایات اسرائیل ارائه داده است.
 
وی برای فشار بر بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل وعده داده که تحقیقات گسترده ای در خصوص فساد احتمالی و مدیریت نامناسب در اين سازمان انجام گیرد.
 
راس لتینن در بیانیه ای گفته است: این حقیقت که آمریکا سالیانه به دادن میلیاردها دلار از پول های مالیات دهندگان به سازمان مللی به صورت غیرقابل قبول و اصلاح نشده ادامه می دهد، موضوع خنده داری است.
 
در اين راستا شماری از نمایندگان جمهوری خواه آمریکا با انتقاد از عملکرد این سازمان در قبال رژیم صهیونیستی عنوان کردند که در مسیر قطع کمک های مالی دولت آمریکا به سازمان ملل گام برخواهند داشت.
 
آمریکا موظف است 22 درصد از کل هزینه در بودجه عادی و 27 درصد از هزینه عملیات حفظ صلح سازمان را تامین کند، اما پیوسته از دادن سهم خود عاجز مانده است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار