آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۴۵۹۵
در جمع خبرنگاران:

امیرعبداللهیان: جنایت و حمله به بیمارستان غزه برای هر انسانی غیرقابل تحمل است

وزیر امور خارجه گفت: جنایتی که در حمله رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه صورت گرفت، برای مسلمانان و هر انسان دارای وجدان آگاه در جهان غیر قابل تحمل است.

 به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجو، حسین امیر عبداللهیان که برای شرکت در نشست کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی به عربستان رفت، در فرودگاه جده در جمع خبرنگاران افزود: ساعتی قبل یک بیمارستان در غزه هدف حمله بمب‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفت که بر اساس اطلاعاتی که داریم تاکنون بیش از ۵۰۰ نفر از بیماران، کادر پزشکی و درمانی و همراهان بیمارانی که در این بیمارستان بودند، به شهادت رسیدند و این جنایتی غیر قابل تحمل است.

وی ادامه داد: از روز دوم حملات رژیم صهیونیستی که با هدف نسل کشی در غزه شروع شد، از دبیر کل سازمان همکاری‌های اسلامی OIC خواستار نشست اضطراری وزرای خارجه کشور‌های عضو شدیم که در نهایت مقرر شد نشست کمیته اجرایی این نهاد در محل دبیرخانه این سازمان در جده به میزبانی ریاض برگزاری شود.

وزیر امور خارجه ایران درباره هدف این نشست اظهار کرد: درباره اهداف مشخصی که در این نشست داریم امروز تبادل پیامی با فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان داشتیم و تاکید ما بر سه محور است که شامل یک توقف فوری جنایت رژیم صهیونیستی علیه غیر نظامیان در غزه، دوم باز شدن معبری برای انتقال آب، غذا، دارو و سوخت برای مناطق مختلف غزه و سوم با اقداماتی که صهیونیست‌ها در کوچ اجباری مردم منطقه دارند، بشدت مقابله شود.

وی افزود: با وزیر خارجه عربستان رایزنی و توافق کردیم که یک قطعنامه پایانی قوی توسط اعضای شرکت کننده صادر کنیم تا شاهد یک اقدام جمعی جهانی برای توقف جنایت علیه بشریت، نسل کشی و قتل عام که رژیم جعلی و کودک کش به راه انداخته؛ باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار