کد خبر:۱۱۰۶۹۵۴
باستان در گفتگو با دانشجو خبر داد

اردوی راهیان پیشرفت، به سمت تقویت صفت جهانی اندیشی دانش آموزان+فیلم

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی گفت: وقتی یک شبکه خبرگی کلاس به کلاس می‌رود و به شبهات دانش‌آموزی پاسخ می‌دهد، ابعاد گسترده‌ای دارد.

سردار مجتبی باستان، مسئول سازمان بسیج دانش آموزی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون برنامه‌های مستمر سازمان برای تقویت صفت جهانی اندیش بودن دانش‌آموزان گفت: ما پنج - شش عنوان برنامه برای تقویت این به که و در سند تحول در نظر گرفته ایم که دانش‌آموز باید جهانی اندیش باشد.

او در ادامه گفت: پویش‌هایی که ما در نظر گرفته ایم پویش جهانی «فریاد عروسک‌ها»، پویش «حقوق منهای بشر= آمریکا» و «نظم نوین جهانی» است. حضرت آقا در دیدار سیزده آبان سال گذشته فرمودند که نظم نوین جهانی در آستانه شکل گیری است و برای آن سه دلیل برشماری کردند که شماره یک افول آمریکا، دو انتقال قدرت از غرب به شرق و سومین دلیل توسعه جبهه مقاومت بود.

وی افزود: نکته مهم این است که دانش‌آموزان چطور می‌توانند در قالب نظم نوین جهانی نقش آفرینی کنند و اینکه ابعاد مختلف نظم نوین جهانی را چطور برای دانش‌آموزان تبیین و تشریح کنیم. بخشی از آن این پویش‌ها در بستر فضای مجازی و تعاملی است و بخشی از آن هم در قالب زنگ گفتگو است. وقتی یک شبکه خبرگی، یک استاد، یک معلم و یا یک دانشجوی فارغ‌التحصیل یا طلبه وقتی با هماهنگی مدیر مدرسه، کلاس به کلاس می‌رود و به شبهات دانش‌آموزی در قالب همین موضوع نظم نو جهانی پاسخ می‌دهد، ابعاد گسترده‌ای دارد.

باستان بیان داشت: برنامه چهارم و پنجم ما اردو‌های راهیان پیشرفت است. ما سال گذشته دانش‌آموزان را به ستاره خلیج فارس بردیم. شرکت‌های آلمانی کاملاً آنجا را تعطیل کردند و رفتند و ستاره خلیج فارس کاملاً رها شد. دانشمندان ایرانی ستاره خلیج فارس را توسعه دادند و الان به جایی رسیده اند که می‌توانند بعضی از فراورده‌های نفتی و بعضی از تولیدات خودشان را صادر کنند.

وی افزود: در این اردو‌ها ما برخی از صنایع دفاعی را هم به دانش آموزان نشان می‌دهیم تا ببیند کجا بوده ایم و به کجا رسیده ایم. از زمانی که نمی‌توانستیم سیم خاردار بسازیم برای دانش‌آموزان گفته می‌شود و شک نداریم وقتی به دانش‌آموزان می‌گوییم در این سطح از پیشرفت‌ها و موفقیت‌های قرار گرفته ایم خودش لمس می‌کند که چه زمانی کجا بودیم و الان به کجا رسیده ایم.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار