جشنواره شعر فجر استان کرمان روز دهم بهمن ماه برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۷۳۲

جشنواره شعر فجر استان کرمان روز دهم بهمن ماه برگزار مي‌شود

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: بخش استانی پنجمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر روز يك‌شنبه دهم بهمن ماه با برگزاری دو شب شعر در شهرستان‌های بم و شهر بابک استان کرمان به طور رسمی آغاز به کار می‌کند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، وحید محمدی، گفت: شب شعر شهرستان بم 10 بهمن ماه و با حضور محسن کاشانی و مرتضی دلاوری‌پاریزی از شاعران خوب کشور و شعرخوانی 10 تن از شاعران استانی برگزار خواهد شد.
 
وی همچنین افزود: پس از این مراسم 25 بهمن ماه شب شعر دیگری در محل شهرستان شهربابک خواهیم داشت که در این مراسم نیز علیجان سلیمانی و عذری یوسفی‌نیا از شاعران توانمند کشور حضور خواهند داشت.
 
وی تجلیل از ناشران استانی فعال در زمینه انتشار کتاب‌های شعر انقلاب و نیز شاعران برجسته استانی را از برنامه‌های جنبی این مراسم دانست و تصريح كرد:  علاوه بر این‌ها از دو شاعر شهرستان بم و دو شاعر شهرستان شهربابک نیز به طور ویژه قدردانی خواهیم کرد.
 
مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر هفتم اسفندماه در تالار شریعت‌زاده کتابخانه ملی برگزار می‌شود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار