به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، مهرماه سال جاری بود که به دنبال حضور شهردار قم در آئین زنگ روز قم در دانشگاه بین المللی قم مطالبه گفتگو با شهردار قم تشدید یافت و به دنبال این درخواست از سوی تشکلهای دانشجویی استان به همراه مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان قم شب گذشته دیداری طولانی و صمیمی بین نمایندگان تشکلهای دانشجویی با شهردار قم صورت گرفت.
قشر پرسشگر و مطالبه گر دانشجو در این دیدار بالاخره توانست به نمایندگی از شهروندان قمی و دانشجویان با حضور دبیران شورای تبیین مواضع و قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی استان قم، جنبش دانشجویی قسط دانشگاه قم، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه قم، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه قم، مجمع دانشجویان عدالتخواه اسلامی دانشگاه قم، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد قم، جامعه اسلامی دانشجویان دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، جنبش عدالتخواه دانشجویی دانشگاه حضرت معصومه (س)، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه (س) در دیداری بی واسطه با سقائیاننژاد مباحث خود در خصوص مسائل مختلف شهری را مطرح کند و شهردار قم را به میدانپاسخگویی بکشاند.
حجم مطالب و در خواستها آنچنان زیاد بود که این دیدار بیش از ۵ ساعت و تا پاسی از شب به طول انجامید و شهردار قم، سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری و تنی چند از مدیران شهرداری پاسخگوی مباحث مختلفی پیرامون وظایف و عملکرد شهرداری قم و بیش از ۸۰ سؤال نمایندگان تشکلهای دانشجویی شدند.
فضای صمیمی گفتگو باعث شد تا نمایندگان تشکلهای دانشجویی با صراحت تمام دغدغهها و ابهامات خود را مطرح کنند، سوال بپرسند و شهردار و مدیران منصوبش را به چالش بکشانند و تنها در بیش از ۲ ساعت ابتدایی جلسه ۱۲ نفر از حاضرین به صورت مفصل به ایراد سخن پرداختند.
سقائیاننژاد در ابتدای صحبتهای خود، در مزاحی خود را سرسفور قم معرفی کرد و با اشاره به سبقه ۴۵ ساله عضویت در هیئت علمی خود را از جمع حاضر دانست.
شهردار قم قبول مسئولیت در شهر قم را بهصورت کامل برای حاضران تشریح کرد و تلاش داشت تا بارویی گشاده به جذب مخاطبانش بپردازد و در مقابل انتقادهای صریح و گاه تند دانشجویان متفاوت با مسوولین برخورد کند و صبر و حوصله را سر لوحه قرار دهد تا بتواند ابهامات را به درستی تبیین و پاسخگوی شبهات بشود.
برخی از دانشجویان حاضر از صراحت صحبتهای آقای شهردار اظهار تعجب کردند و برخی دیگر جوابها را کافی ندانسته و قانع نشدند.
سقاییان نژاد در این نشست خود را فردی سیاسی با سبقه فعالیتهای متعدد سیاسی معرفی کرد و گفت: بنده پس از حضور در شهر قم و قبول مسئولیت، بنا بر اقتضائات شهر و جایگاه شهر قم از انجام هرگونه فعالیت سیاسی پرهیز داشتم و هیچ جهتگیری سیاسی را در امور اجرایی شهر دخالت نداده ام.
از جمله شبهات و مسائل مطرح در اینجلسه میتوان به ارتباطات شهرداری با افراد و انتصاب به جریانها یا اشخاص، عدم برگزاری جلسه با دانشجویان، تحقیق و تفحص از مترو، مرخصی شخص شهردار، انتقاد از عملکرد فرهنگی شهرداری، سوالاتی پیرامون فرزندان شهردار، ابر پروژههایی همچون مترو و منوریل
و ... اشاره کرد و بیان خاص آقای شهردار آنجایی بود که با صراحت اعلام کرد برای رشد، توسعه و تحول شهر از ظرفیت تمام افراد و جریانها فارغ از هر جناحبندی حزبی و سیاسی استفاده میشود.
علاوه بر تأکید استفاده از ظرفیتهای دانشجویی در امور مختلف شهری، تداوم برگزاری این دست نشستها میان دانشجویان و مدیران شهری و اجرای تورهای روایت تحول و پیشرفت از پروژههای شهری با حضور دانشجویان از دیگر نکاتی بود که در این نشست اجرای آن از طرف سقائیاننژاد در دستور کار شهرداری قم قرار گرفت.
از جمله موضوعاتی که مورد انتقاد جدی دبیران تشکلهای دانشجویی واقع شد محل برگزاری این نشست بود که به اذعان آنان میبایست بنا بر رسم مرسوم نشستهای دانشجویی در محل دانشگاه به اجرا میرسید و این نشست برخلاف آن در محیط اداری شهرداری قم برگزار شده بود.
این نشست شاید دیر، اما برگزار شد و توقع میرود روند گفتگو با تشکلهای دانشجویی به الگویی برای سایر مسوولان استان تبدیل شود تا قشری که به بیان صریح شهید بهشتی موذن جامعه است، به مسائل گوناگون جامعه آگاه شود و بتواند در تصمیم گیری هایش انصاف و حقیقت را انتخاب کند.