به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انیسه خزعلی پنج شنبه شب در نشست با بانوان فرهیخته استان کردستان که در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی برگزار شد، در بخش اول سخنان خود با گرامیداشت یاد شهدای غزه اظهار کرد: مردم غزه در جنگی نابرابر ایستادهاند و زنان و کودکان آنان به خون غلتیدهاند، اما اجازه نمیدهند سرزمینشان اشغال شود و در حال مقاومت هستند.
وی گفت: در کشتار مردم غزه صحنههایی فجیع میبینم که آمریکا بیباکانه مردم مظلوم را به خون میکشد و با وقاحت و بیشرمی اخطار بمباران بیمارستان میهد.
خزعلی خاطرنشان کرد: چرا مأموران حافظ صلح در چنین شرایطی اقدام عملی انجام نمیدهند و اجازه میدهند برق و آب و اینترنت مردم قطع شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد: اینجاست که اعتبار سازمان ملل مشخص میشود چراکه دفاعی عملی و در میدان از ملل ندارد.
وی با اشاره به اینکه همه ما باید در دفاع از حق مظلوم بایستم، خاطرنشان کرد: زیادهخواهیهای صهیونیست و آمریکا پایان ندارد و به فلسطین ختم نمیشود.
خزعلی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اجرای مصوبات دور اول سفر در این استان باعث امید شده و حیات درخشان آینده کردستان را نوید میدهد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم که به منظور پشتیبانی از بانوان نخبه و بانوان که در صنایع دستی و حوزههای دانش بنیان فعال هستند تسهیلگری کنیم، گفت: برخی از مصوبات دیگر که یکی از نیازهای اصلی استان کردستان نیز هست، موضوع فروش محصولات بانوان و ایجاد بازارچه برای این محصولات است.
خزعلی با تاکید بر اینکه با فراهم کردن شرایط مناسب، زمینه فروش و حتی صادرات فراهم خواهدشد، گفت: این مهم باعث میشود که بانوان امنیت شغلی داشته باشند.
وی گفت: یکی از کارهایی که در دست اقدام است ایجاد بازارچههای فصلی و دائمی و مشارکت در نمایشگاههای بینالمللی است که در کردستان نیز در برنامه قرار داده شد و اعتبار مصوب نیز داشت، اما در کش و قوس ادارات داخل استان بازماند و امیدواریم با هماهنگی که انجام شده این امر سرعت بگیرد.
خزعلی با اشاره به اینکه یکی از کارهایی که وظایف دولت بود و به سرعت عملیاتی شد، ایجاد پست مشاوران بانوان بود، افزود: امیدواریم با عملکرد بانوان این مهم را توسعه دهیم و شاهد به کارگیری بانوان در عرصههای مختلف باشیم.
خزعلی خاطرنشان کرد: مسائل فرهنگی ورزشی بانوان در همه سفرها به صورت ویژه دیده میشود و اعتبار خوبی نیز مصوب میشود، اما در برخی موارد جذب آن با مشکل روبهرو است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یادآور شد: در ورزشگاههای ویژه بانوان نیز با ورود ورزش و جوانان اعتبارهای به خصوصی در نظر گرفته خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه پستها و ارزشیابی خانمها در ایام مرخصی زایمان باید حفظ شود، افزود: این حفاظت از نسل و خانواده حرکتی برای حفظ آینده است و این کار کمتر از کار بانوان در ادارات نیست.
خزعلی در ادامه همچنین بر لزوم ایجاد مهد کودک در ادارات تاکید کرد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از ایجاد اشتغال ۴ هزار و ۸۰۰ بانوی سرپرست خانوار در راستای طرح اشتغال خانوادهمحور که از سال ۱۴۰۰ آغاز شد، خبر داد.
خزعلی با اشاره به اینکه پایداری شغل برای زنان سرپرست خانوار در قالب کسب و کارهای خانواده محور صورت گرفت گفت: مشاغلی که کارآفرینان فراهم کردهاند تا چهار سال ادامه پیدا خواهد کرد و از مواد اولیه تا مهارت آموزی و فروش تولیدات را بر عهده میگیرند.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور با تاکید بر صادرات تولیدات تعاونیهای زنان گفت: با حمایت وزارت اقتصاد و صمت این موضوع را دنبال میکنیم.
وی با بیان اینکه موضوع و ارزش خانواده باید در دستور کار جهانی قرار گیرد، گفت: خانواده برای حفظ هویت باید مداوم آموزش ببینید و به روز شود و مادران که محور و مدیر این حرکت هستند باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.