کد خبر:۱۱۰۸۳۰۷

زلنسکی مذاکره صلح با روسیه را رد کرد

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین روز شنبه فشار از سوی غرب برای آغاز مذاکرات صلح با روسیه را رد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، زلنسکی در یک کنفرانس خبری در کی یف پایتخت اوکراین پس از دیدار با اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت: «هیچ مذاکره صلحی وجود ندارد و نخواهد بود.»

زلنسکی گزارش‌ها مبنی بر اینکه کشور‌های غربی به او برای آغاز مذاکرات با روسیه فشار می‌آورند را تکذیب کرد.

او گفت: کسی مرا تحت فشار قرار نداده است.

زلنسکی در مورد مصاحبه والری زالوژنی، فرمانده کل اوکراین که وضعیت در جبهه جنگ با روسیه را "بن بست" خوانده بود، گفت که کی یف شرایط بسیار دشوارتری را بویژه در آغاز درگیری تجربه کرده است.

وی تاکید کرد: مشکل اصلی در حال حاضر کنترل آسمان توسط روسیه است و راه حل این مشکل تامین جنگنده‌های اف ۱۶ برای اوکراین است.

زلنسکی توضیح داد: تصمیم برای تحویل جنگنده‌های اف ۱۶ به اوکراین گرفته شده است. این تصمیم در انتظار تکمیل آموزش خلبانان اوکراینی است.

وی همچنین اعتراف کرد که درگیری در خاورمیانه توجه جهان را منحرف و ابراز امیدواری کرد که مناقشه در خاورمیانه بزودی پایان یابد.

به گزارش ایرنا، اورسولا فون‌درلاین رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا برای برآورد میزان پیشرفت اوکراین در تحقق شرایط عضویت در اتحادیه اروپا وارد کی‌یف شد.

سفر فون‌درلاین در حساس‌ترین و دشوارترین برهه زمانی از اوکراین صورت می‌گیرد، چون که قوای اوکراین با خستگی (در صحنه نبرد) و نگرانی درمورد آینده کمک‌های نظامی حیاتی آمریکا که کی یف به شدت به آن وابسته بوده، مواجه است.

هم اکنون برخی گزارش‌ها و خبر‌ها از نارضایتی کشور‌های اروپایی برای ادامه تقبل هزینه‌های جنگ اوکراین و همچنین از ناتوانی قوای اوکراینی در مقابله با روسیه حکایت دارند.

جنگ اوکراین که در پنجم اسفند ۱۴۰۰ به دنبال نادیده گرفتن دغدغه‌های مسکو از سوی غرب به سرکردگی آمریکا آغاز شد، تاکنون با حمایت‌های هنگفت مالی و نظامی متحدان غربی واشنگتن همچنان شعله ور نگاه داشته شده و هرگونه مسیر دیپلماسی برای پایان بخشیدن به این جنگ از طرف غربی‌ها و اعضای پیمان نظامی ناتو مسدود مانده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار