کد خبر:۱۱۰۸۶۳۲

وزیر فرهنگ: به زودی جشن خودکفایی تولید کاغذ را برگزار می‌کنیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری جشن خودکفایی کاغذ در آینده نزدیک خبر داد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی دیروز در نشست پاسخگویی برخط مرکز ارتباطات مردمی حاضر شد و پاسخگوی سؤالات و مطالبات مردم بود. وی درباره احداث ساختمان‌های سینما‌ها ادامه داد: در سفر اخیر دولت به فارس ۴ سالن سینما در شهر شیراز افتتاح شد. تا پایان امسال هم ۱۷ سالن سینمای دیگر در استان فارس افتتاح می‌شود و شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر فاقد سالن سینما در دور دوم سفر‌های استانی دارای سالن سینما خواهند شد.

وزیر ارشاد همچنین در پاسخ به یک فعال مطبوعاتی از خراسان رضوی که مشکلات چاپ نشریه و هزینه‌های زیاد برای فعالان این صنف را مطرح کرد، گفت: به زودی جشن خودکفایی تولید کاغذ را در مازندران برگزار می‌کنیم و کاغذ ایرانی برای حمایت از حوزه نشر و مطبوعات عرضه می‌شود.

علاوه‌بر این‌ها تماس‌های زیادی از سوی افراد مختلف، انجام شد که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به آن‌ها پاسخ و دستور رسیدگی داد.

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار