به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، آیت اله سید نصیر حسینی (امام جمعه شهر یاسوج) در خطبههای این هفته نماز جمعه یاسوج، با اشاره به اینکه بشر با استفاده از علم و ساخت سلاحهای جنگی غیرنظامیان غزه را به خاک و خون میکشد، اظهار داشت: دستیابی به تجهیزات و پیشرفت علمی بشر زمانی ارزشمند است که در خدمت سلامت انسانها و صلح جهانی بکار گرفته شود.
آیت الله حسینی تصریح کرد: بازخوانی جنایتهای آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی در طول تاریخ علیه بسیاری از ملتهای آزاده جهان به ویژه برای نسل امروز یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
امام جمعه یاسوج: بازخوانی جنایتهای آمریکا و اسرائیل در منطقه ضروری است.
آیت الله حسینی گفت: بازخوانی جنایتهای رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در منطقه به ویژه نسل امروز یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
امام جمعه شهر یاسوج بیان کرد: علم باید در خدمت صلح و عدالت باشد، اما امروز این علم زندگی شمار زیادی از انسانهای بیگناه را نابود کرده است.
آیت الله حسینی تاکید کرد: اگر در زمانهای گذشته با یک تیر یک انسان کشته میشد، اما امروز با اشاره به یک دکمه هزاران نفر در چند دقیقه از بین میروند.
امام جمعه شهر یاسوج بیان کرد: از چند هفته اخیر تاکنون پنج هزار کودک بی گناه فلسطینی به خاک و خون کشیده شده که این وقایع دل هر انسان آزادهای را به درد میآورد.
آیت الله حسینی با اشاره به هفته کتاب و کتابخوانی هم تاکید کرد: فراگیری علوم مختلف از طریق مطالعه از نیازهای بشر برای تجربه یک زندگی عزتمند است.
امام جمعه شهر یاسوج به سالروز حماسه نوزدهم آبان ماه و شهادت ۶ تن از جوانان در حادثه خونین سال ۱۳۵۷ در مسجد جامع شهر دوگنبدان اشاره کرد و افزود: این واقعه تاریخی نماد غیرت و شجاعت جوانان کهگیلویه و بویراحمد است.
داستان این حادثه خونین تاریخی از آنجا آغاز شد که تجمع ۵۰ نفری هواداران حکومت مستبد پهلوی در نخستین ساعتهای بامداد روز نوزدهم آبان باعث واکنش انقلابی مردم گچساران شد به طوری که با تلاش شخصیتهای برجسته انقلابی آن زمان این شهرستان تجمع مردمی جلوی مسجد شهیدان شهر دوگنبدان شکل گرفت.
در این حادثه دهها نفر از مردم انقلابی گچساران زخمی و ۶ جوان به نامهای سید "نجف بلادیان" از طبقه بازاریان، "امیرحسین کیامرثی" و شهید "غریب پرویزی" از طبقه کارگر، شهید سید "مذکور پارسی" دانشجو، شهید "محمد فراشبندی" دانش آموز و شهید "حسین امینی" دانش آموز به شهادت رسیدند؛ اینها بزرگ مردانی که نام آنان هم اینک زینت بخش خیابانهای اصلی شهر دوگنبدان است و آرامگاهشان در گلزار شهدای شهر دوگنبدان زیارتگاه عاشقان راه سرخ شهادت و وطن دوستان است.