آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۹۹۹۳

شاه اردن: ممانعت اسرائیل از ورود آب و غذا به غزه جنایت جنگی است

شاه اردن در اجلاس عربی-اسلامی در ریاض گفت: ساکنان غزه در معرض جنگ شنیعی قرار دارند که باید فورا متوقف شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، عبدالله دوم شاه اردن در اجلاس عربی-اسلامی در ریاض گفت: ساکنان غزه در معرض جنگ شنیعی قرار دارند که باید فوراً متوقف شود.

وی افزود: ظلمی که بر فلسطینی‌ها روا داشته می‌شود در هفتم اکتبر شروع نشده است بلکه هفت دهه است که بر آن‌ها ظلم می‌شود.

عبدالله دوم بیان کرد: نیرو‌های اشغالگر پزشکان و تیم‌های امدادی را می‌کشند و به کودکان و زنان و حتی سالخوردگان هم در غزه نمی‌کنند.

وی گفت: راهکار دودولتی تنها راه پایان رنج‌های ملت فلسطین و حل دائمی است. نمی‌توان در قبال آنچه در غزه رخ می‌دهد، سکوت کرد. باید گذرگاه‌ای بشردوستانه امن در غزه برقار شود تا کمک‌ها به شکل دائمی به ساکنان غزه برسد.

شاه اردن تصریح کرد: ممانعت اسرائیل از ورود آب و غذا به ساکنان غزه جنایت جنگی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار