کد خبر:۱۱۱۱۲۱۶

تمدید فراخوان حمایت از طرح‌های نانوبایوحسگر و چاپ زیستی سه‌بعدی

مهلت ارسال طرح پژوهشی برای فراخوان حوزه‌های «نانوبایوحسگرها»، «چاپ زیستی سه‌بعدی» و «شخصی‌سازی درمان» تا ۳۰ آبان‌ماه تمدید شد.

تمدید فراخوان حمایت از طرح‌های نانوبایوحسگر و چاپ زیستی سه‌بعدی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  به نقل از ستاد نانو، با توجه به رصد و آینده‌نگاری انجام شده در ستاد‌های توسعه فناوری، حوزه‌های «نانوبایوحسگرها»، «چاپ زیستی سه‌بعدی» و «شخصی‌سازی درمان» به‌عنوان حوزه‌های نوظهور و آینده‌ساز همگرا بین نانو و بایو شناسایی شده‌اند. با توجه به اهمیت این موضوعات، «بنیاد ملی علم ایران»، «ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو» و «ستاد توسعه زیست‌فناوری و پزشکی دقیق» به صورت مشترک در جهت شتاب‌دهی به رشد و توسعه این حوزه‌ها، از فعالیت‌های علمی، پژوهشی و توسعه‌ای ذیل این سه موضوع حمایت می‌کند.

حوزه‌های اولویت‌دار در این فراخوان شامل «حسگر‌های نوظهور» (Emerging Sensors)، «حسگر‌های پوشیدنی با اولویت پارامتر‌های عملکردی بدن»، «حسگر‌های تنفسی با اولویت بیماری‌های گوارشی»، «حسگر‌های بلعیدنی با اولویت کپسول‌های آندوسکوپی»، «نانوجوهر‌های زیستی»، می‌شود.

در بخش شخصی‌سازی درمان محور‌های دارای اولویت شامل «درمان انواع سرطان با اولویت سرطان‌های سینه، معده، روده بزرگ، پروستات»، «بیماری‌های قلبی عروقی»، «بیماری‌های مزمن انسدادی ریوی»، «ام اس و آلزایمر»، است.

اعضای هیئت‌علمی کلیه دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی در قالب حمایتی طرح پژوهشی و دانشجویان دکتری قالب حمایت از رساله‌های دکتری مخاطب این فراخوان هستند و مدت زمان رساله دکتری دو ساله و طرح‌های پژوهشی حداکثر در طول مدت سه سال مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

سقف حمایتی مشترک از طرح‌های پژوهشی در مجموع ۵۰۰ میلیون تومان و سقف حمایتی مشترک از رساله‌های دکتری ۱۶۰ میلیون تومان (۹۰ میلیون ثابت بعنوان حق‌الزحمه به دانشجو و تا سقف ۷۰ میلیون تومان گرنت بعنوان هزینه اجرای طرح رساله به استاد راهنما) تعیین شده است.

طرح‌های منتخب این فراخوان که با موفقیت به اجرا برسند در ادامه در اولویت حمایت‌های آتی ستاد‌های توسعه فناوری جهت توسعه محصول و کسب و کار خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار