به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی کیانی هرچگانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد، در نشست فعالان فرهنگی و اجتماعی استان چهارمحالوبختیاری که با حضور ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، مطالبی را بیان کرد.
متن سخنان و مطالبات وی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و خیر مقدم دارم خدمت جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران و سایر مسئولین و حضار محترم در جلسه
با اتکا به فرامین و اندیشه رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه امروزه جامعهی ما به قله نزدیک شده است، ما دانشجویان به عنوان موذن جامعه، بنا بر رسالت جنبش دانشجویی و احساس وظیفه نسبت به دولتی که با شعارهای انقلابی و مردمی به روی کار آمده است، برخود واجب می دانیم مسائلی را که در این مسیر به عنوان دست انداز وجود دارند از مسیر حرکت دولت اسلامی برداریم تا به دستاوردی بزرگتر، یعنی جامعه اسلامی برسیم.
بخشی از معضلات و مسائلی که جامعه دانشجویی استان بر آن تاکید دارند، به شرح زیر است:
۱. به طور قطع نخستین مسالهای که باید مورد توجه رئیس جمهور باشد، تسریع در رسیدگی به مسئله بحرانی آب استان است، که باتوجه به نفوذهای گستردهی استانهای فلات مرکزی، قربانی همیشگی این ماجرا، استان مظلوم چهارمحال و بختیاری است.
خواهشمندم مشکلات زیست محیطی و آسیبها سد خرسان ۳ را بررسی و پیگیری فرمایید.
۲. در مبحث مسکن و عرضهی آن، ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در سطح کشور و استان، اما متاسفانه عرضه زمین نسبت به تقاضا در سطح استان بسیار پایین تر از حد انتظار است. قیمت مسکن و زمین در استان، بسیار بالا می باشد. یکی از بیانات اصلی مقام معظم رهبری، مردمی سازی است، از دولت انقلابی این انتظار می رود که تسهیل گر امر مسکن سازی باشد و با مردمی سازی آن، که به معنای مشارکت بیشتر خود مردم است، این شعار مهم را تبدیل به واقعیت بکند.
۳. جناب آقای رئیس جمهور امروز به سرزمینی پای گذاشتهاید که دارای منابع طبیعی وسیع و سرمایه گردشگری فراوانی است که متاسفانه مردم این استان از منظر اقتصادی آن محروم ماندهاند. با توجه به اینکه در استان چهارمحال و بختیاری ظرفیت فوق العادهای در حوزهی ورزش و گردشگری وجود دارد می توان از این ظرفیت ویژه در حوزه اشتغالزایی و زیرساختهای استانی بهره برداری کرد.
۴. جناب آقای رئیسی، اشتغال از مطالبات مهم دانشجویان است. در شرایط کنونی اشتغال جوانان به کندی انجام می شود، همچنین فارغ التحصیلان دانشگاهها به دلیل محدودیت های سازمان استخدامی کشور، نمی توانند به راحتی به حوزهی کار ورود پیدا کنند که انتظار می رود شیوه های دیگری برای استفاده از ظرفیت دانشجویان اتخاذ شود.
۵. کمبود امکانات رفاهی، خوابگاهی و فرهنگی در دانشگاه ها نیز یکی دیگر از مسائل جدی دانشجویان است.
_کمبود خوابگاههای متاهلی در دانشگاههای استان
_کمبود خوابگاه برای دانشجویان فرهنگیان
_و همچنین عدم تخصیص اعتبارات و بودجه لازم برای امورات فرهنگی دانشگاهها
از مسائل اصلی این حیطه است.
و در آخر حاجآقای رئیسی، دانشگاه مبدأ حرکت و خیزش جوانان است، باتوجه به انتظاراتی که مقام معظم رهبری از دانجشویان به عنوان حلقههای میانی دارند، نقش دانشگاه و مراکز علمی مهم و پررنگ است، لذا از شما و سایر مسئولین کشوری و استانی انتظار میرود که به برگزاری جلسات و نشستها با حضور دانشجویان، اهتمام بیشتری بورزید.
ضمن ادای احترام به شهدای غزه و با آرزوی پیروزی کامل برای محور مقاومت، عرایض خود را به اتمام می رسانم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته