کد خبر:۱۱۲۸۲۷۰
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری:

توسعه اشتغال و تسهیل در صدور مجوز‌های کسب و کار در اولویت قرار دارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: توسعه اشتغال و کارآفرینی تسهیل در وصول تقاضا، صدور مجوز‌های کسب و کار، سرعت‌بخشی در پرداخت تسهیلات اشتغال‌زا و تکمیل طرح‌های بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در اولویت قرار دارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، نشست مدیران اقتصادی چهارمحال و بختیاری با قائم مقام وزارت کشور در راستای توسعه استان‌های زاگرس‌نشین برگزار شد؛ در این نشست مدیران اقتصادی به تفکیک ضرورت طرح‌های پیشنهادی و راهکار‌های اجرایی را ارائه کردند.

محمدکاظم منزوی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در حاشیه این نشست گفت: معرفی طرح‌های پیشران چهارمحال و بختیاری به عنوان یکی از استان‌های زاگرس‌نشین، تعیین نرخ سود بانکی ویژه استان و اختصاص خط اعتباری اشتغال از محل صندوق توسعه ملی از موارد پیگیری شده در این نشست بود.

وی تصریح کرد: براساس ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین، "چهارمحال و بختیاری، خوزستان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و کرمانشاه" شش استان مشمول طرح‌های اشتغال‌زا در قرارگاه استان‌های زاگرس نشین هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به تدوین طرح‌های آب‌رسانی، حفظ جنگل‌ها و توسعه زیرساخت‌های بوم‌گردی در استان‌های زاگرس‌نشین مرکزی یادآور شد: در این نشست درباره بسته سیاستی پیشنهادی توسعه استان طرح و بررسی شد.

وی اضافه کرد: توسعه اشتغال، جلوگیری از مهاجرت و شکوفایی اقتصادی در استان‌های زاگرس‌نشین مرکزی از اهداف تشکیل ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین است.

منزوی تأکید کرد: توسعه اشتغال و کارآفرینی تسهیل در وصول تقاضا، صدور مجوز‌های کسب وکار، سرعت‌بخشی در پرداخت تسهیلات اشتغال‌زا و تکمیل طرح‌های بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در اولویت این قرارگاه قرار دارد که پس از اولویت‌بندی بسته پیشنهادی برمبنای آمایش سرزمین تعدادی از این طرح‌ها بزودی اجرایی می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار