آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۲۲۲۳

تشخیص سرطان پستان سریع‌تر و ساده‌تر خواهد شد

با توسعه یک نانوپیمایشگر جدید، امکان تشخیص سریع و ساده سرطان پستان در مراحل اولیه فراهم می‌شود.

گره لنفاوی (SLN) سنتینل اولین گره‌های لنفاوی است که از تومور تخلیه می‌شود و بیوپسی غدد لنفاوی سنتینل (SLNB) برای سرطان پستان روش استاندارد برای سرطان پستان در مرحله اولیه نود منفی (CN ۰) است. در حال حاضر، آزمایش‌های متداول بالینی فقط می‌توانند SLN‌ها را بدون ارزیابی وضعیت متاستاتیک آن‌ها ردیابی کنند.

بنابراین، آسیب‌شناسی حین عمل، هنوز هم برای تشخیص اینکه آیا متاستاز در SLN وجود دارد، مورد نیاز است. با این حال، مطالعات نشان داده‌اند که ۷۰ درصد از بیماران مبتلا به سرطان پستان در مرحله CN ۰ نتایج پاتولوژیک SLNB منفی را نشان می‌دهند. در مقاله‌ای که نتیجه آن در نشریه Cancer Research منتشر شده‌است، یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی پروفسور ژانگ یون از انستیتوی تحقیقات فوجیان، با استفاده از یک نانوپیمایشگر نزدیک مادون قرمز (NIR) -IIB این مشکل را حل کرده است. این گروه، از نانوذرات ErNPs@POL ۶۳۲۶ برای تشخیص زمان واقعی متاستاز SLN سرطان پستان استفاده کرد.

محققان با استفاده از نانوذرات دوپ شده اروبیوم (ERNPS) که به‌صورت کووالانسی با هدف تومور CXCR ۴ آنتاگونیست پپتید بالیکسافورتید (POL ۶۳۲۶) پیوند تشکیل داده، نانوپیمایشگری به‌نام ErNPs@POL ۶۳۲۶ را سنتز کردند.

در مقایسه با رنگ سبز ایندوسیانین که به‌طور معمول در آزمایش‌های بالینی مورد استفاده قرار می‌گیرد، ErNPs@POL ۶۳۲۶ دارای قابلیت استفاده عالی و مقاومت در برابر نور، با وضوح بالاتر و عمق نفوذ عمیق‌تر است. در همین حال، نشان داده شده‌است که ERONPS@POL ۶۳۲۶ دارای زیست سازگاری عالی و عوارض سمی یا جانبی آشکار در سطح سلولی و حیوانات نیست.

علاوه‌بر این، محققان توانایی هدف قرار دادن تومور بسیار خاص را برای رده‌های سلولی سرطان پستان و موش‌های مدل تومور متاستاز SLN با بیان بالای CXCR ۴ نشان دادند. این نتایج می‌تواند گره‌های لنفاوی متاستاتیک را در زمان واقعی در یک مدل تومور پستانی موش سینژنیک و یک مدل Xenograft سرطان پستان انسان، با حساسیت به ترتیب ۸۶/۹۲ درصد و ۳۳/۹۳ درصد و همچنین ویژگی ۱۵/۹۶ درصد و ۰۸/۹۶ درصد شناسایی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار