گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ سعیده مصلحی پژوهشگر حوزه زن و حجاب در یادداشتی برای خبرگزاری دانشجو نوشت: گزارشهای ثبت شده پلیس آمریکا در سال ۲۰۰۹ نشان دهنده دویست و سی و دو هزار و نهصد و شصت مورد تجاوز به زنان بوده است. در سال ۲۰۰۹ تقریباً هر چهار روز یک بچه در آمریکا به دلیل آزار و اذیت جنسی کشته شده است. دپارتمان سلامت و خدمات انسانی آمریکا ۱۳۵ هزار مورد گزارش تجاوز به کودکان را در سال ۲۰۰۹ ثبت کرده است. از هر پنج دختر دبیرستانی (۱۴ تا ۱۷ سال) آمریکایی یک نفر به سوال «آیا تاکنون مجبور به ارتباط جنسی شده اید؟» جواب مثبت میدهد.
در ایالات متحده امریکا یک سوم زنانی که هر ساله به قتل میرسند، افرادی هستند که توسط شریکان جنسی خود کشته شدهاند. در سوئیس ۲۲ درصد از زنان، خشونت جنسی و روابط جنسی ناخواسته را در زندگیشان تجربه میکنند. نوجوانان ۱۵ تا ۱۹ ساله کانادایی که اولین ارتباط جنسی ۵۴ درصد از دختران در این کشور، به صورت اجبار و ناخواسته بوده است. در اروپا، ایالات متحده و استرالیا، بیش از نیمی از زنان معلول و یک سوم زنان بدون معلولیت، تجاوز جسمی را تجربه میکنند. بین ۴۰ تا ۵۰ درصد زنان در اتحادیه اروپا، ارتباط جنسی ناخواسته، تماس فیزیکی یا فرمهای دیگری از اذیت و آزار جنسی در محل کارشان را تجربه کردهاند. در ایالات متحده نیز ۵۳ درصد دختران در سن ۱۲ تا ۱۶ سال، اذیت و آزار جنسی را در مدارس تجربه کردهاند.
اگر چه دولتهای نظام سرمایه داری، با اتخاذ روش ایجاد و گسترش روابط آزاد جنسی بین افراد، در تلاش بودهاند تا افکار عمومی کشورهای خود را مملو از موضوعات مربوط به روابط جنسی و مسایل غیر اخلاقی کنند تا بدین وسیله صنعت پورن در این کشورها را به درآمدزاییهای گسترده برسانند، اما گزارش سازمان ملل نشان میدهد که مجبور شدهاند مبلغی هنگفت را صرف جبران مافات و هزینههای بهداشتی و درمانی قربانیان جنسی این سیاست فرهنگی خود نمایند. براساس این گزارش، هزینه خشونت و تجاوز جنسی مردان به شرکای جنسی در آمریکا، به تنهایی بالغ بر ۵.۸ میلیارد دلار در سال است. یک مطالعه در سال ۲۰۱۱ میلادی در انگلستان، تمام هزینههای مستقیم و غیر مستقیم خشونت خانگی در حدود ۲۳ میلیارد پوند برای هر سال و ۴۴۰ پوند برای هر نفر تخمین زده است. براساس این گزارش، در کانادا نیز هزینه سالانهای که برای خشونت علیه زنان خرج میشود، در حدود ۶۸۴ میلیون دلار کانادایی برای سیستم قضایی، ۱۸۷ میلیون دلار برای پلیس و ۲۹۴ میلیون دلار برای مشاوره و آموزش و جمعاً در حدود یک میلیارد دلار تخمین زده شده است.
بنا بر گزارشی که خبرگزاری راشا تودی منتشر کرده است در هر دقیقه ۱/۳ زن آمریکایی مورد تجاوز واقع میشود. تمام این تجاوزات، تجاوز به عنف است و با این حساب در هر ساعت ۷۸ زن، در هر روز ۱۸۷۱ زن و در هر سال ۶۳۸ هزار زن مورد تجاوز قرار میگیرند.
موسسه RAINN گزارش داد که ۴۴ درصد از قربانیانی (عمدتاً زنان) که در آمریکا مورد تجاوز قرار میگیرند، کمتر از ۱۸ سال سن داشته و ۸۰ درصد از آنان سنشان کمتر از ۳۰ سال است. در این گزارش همچنین تصریح شده که سالانه ۲۱۳ هزار نفر در آمریکا قربانی تجاوز جنسی میشوند. در سال ۲۰۰۷ این آمار به ۲۴۸۳۰۰ تن رسید. این آمار ظاهراً اعم از مردان و زنان قربانی تجاوز جنسی است، اما بدیهی است که تعداد زنان به مراتب بیشتر از مردان است. بنابر همین گزارش، قریب به ۶۰ درصد از تجاوزات جنسی هرگز به پلیس گزارش نمیشود و از هر ۱۶ متجاوز، ۱۵ نفر حتی یک روز زندان هم به خاطر این جرم تحمل نمیکنند؛ و نیز این گزارش تصریح کرده که طی ۱۳ سال گذشته، چهار میلیون و دویست هزار نفر در آمریکا قربانی تجاوز جنسی واقع شدهاند.
همچنین پایگاه اطلاع رسانی نیشن مستر در یکی از صفحات خود، نمودارهایی را در خصوص تعداد قربانیان تجاوز به عنف در کشورهای جهان تنظیم کرده که ایالات متحده آمریکا در این رده بندی در جایگاه سیزدهم واقع شده است. تمام کشورهای غربی مدعی رعایت حقوق بشر، از جمله انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا و سوئد، در ۱۰ رتبه اول قرار دارند.
همچنین در گزارشی که سازمان مبارزه با خشونت منتشر کرده است در هر ۹ ثانیه یک زن آمریکایی کتک میخورد و در هر ده ثانیه نیز یک مورد کودکآزاری در آمریکا گزارش میشود که با هیچ جای جهان، قابل مقایسه نیست. بنابر گزارش این موسسه، همچنین ۵ کودک از هر ۶ کودکی که در آمریکا جان خود را از دست میدهند با کودکآزاری یا بی توجهی مواجه بودهاند. همچنین در این کشور، یک کودک از هر ۴ کودک با یک فرد الکلی زندگی میکند. این تعداد معادل ۲۸ میلیون کودک است.
تقلیل شخصیت زنان به کالای جنسی
یکی از مولفهها و نمودهای بحران جنسی در غرب که حاصل زیاده خواهیهای نظام سرمایه داری نیز است، تبدیل زنان به یک ابژه جنسی و فروکاستن شخصیت و ارزش زنان به یک کالای تبلیغاتی است. نظام سرمایه داری در راستای افزایش فروش کالاها و کسب سود بیشتر، از جذابیتهای زنانه در تبلیغات کالاها و جذب مخاطب سوء استفاده و برای رسیدن به سود اقدام به تجارت سکس مینماید. فرآوردهها و ارزشهای نظام سرمایه داری، سبب بی ارزش شدن بیشترِ زنان و تکذیب ارزش، هویت و شخصیت اصیل زنانه شده است.
«در سراسر فرهنگ آمریکا و مخصوصا در رسانههای همگانی، دختران و زنان در قالب سوژه و موضوع جنسی نشان داده میشوند. اگر جوانان به میزان زیادی در معرض برنامههای رسانهها باشند، باعث میشود که بیشتر در معرض تصویرهایی که در آن زنان و دختران به عنوان موضوعی جنسی عرضه میشوند قرار میگیرند و این گونه به دختران میآموزند که زنان اشیای جنسی هستند»
یکی از محققان غربی در این زمینه میگوید: «پیام تبلیغ کنندگان و رسانههای همگانی به دختران به عنوان زنان آینده این است که آنها باید همیشه به لحاظ جنسی در دسترس باشند، همیشه سکس را در ذهنشان داشته باشند، بخواهند که زیر سلطه باشند و حتی مورد حمله جنسی قرار گیرند و به آنها به عنوان اشیای جنسی نگاه شود.» خانم مری پایفر نیز درباره سوء استفاده جنسی رسانهها از زنان و دختران میگوید: «امروزه دختران بسیار بیشتر از گذشته تحت ستم هستند، آنان در فرهنگی بسیار خطرناک که تحت سیطره رسانهها و روابط جنسی و... قرار دارد، پا به سن میگذارند.»