به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی چهارشنبه شب درمجمع عمومی انجمن اسلامی پزشکان استان قزوین که در محل سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد؛ اظهار کرد:این روزها شاهد جنایات خبیثانه رژیم غاصب موقت صهیونیستی هستیم که دل هر انسانی را جریحه دارد میکند.
شهریاری ادامه داد:با وجود حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شاهد سکوت مدعیان حقوق بشر و دموکراسی در جهان هستیم به طوری که چندین مرتبه مانع تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف درگیری غزه شده و آن را وتو کردند.
وی در ادامه افزود:فداکاری، ایثار و جانفشانی و پایبندی به آرمانها درسهایی است که دنیای مقاومت از ملت ایران اسلامی در هشت سال دوران دفاع مقدس آموخته است.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در دوران سخت همه گیری ویروس منحوس کرونا زحمات بی منت و شبانه روزی کادر درمان بر هیچ کس پوشیده نیست.
شهریاری با اشاره به حل مشکلات حوزه دستیاری، پرستاری، اساتید و جامعه پزشکی این چنین اظهارکرد: اصلاح مشکلات حوزه دستیاری، پرستاری، اساتید و جامعه پزشکی در بودجه سال آینده پیش بینی و اجرایی خواهد شد.
در ادامه این جلسه فاطمه محمد بیگی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: امروز کشور با موضوع کمبود جامعه پرستاری همراه است و این اهتمام جدی مدیران را در جهت رفع این مشکل میطلبد.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارتقای قانون تعرفه گذاری نظام خدمات پرستاری در کشور بعد از ۱۵ سال خبر داد و عنوان کرد: در شهریور ماه سال ۱۴۰۰ کارگروه ویژهای متشکل از نمایندگان مجلس، مدیران دولتی و نظام پرستاری در جهت حل مشکلات قشر زحمت کش پرستار تشکیل شد.
محمدبیگی ادامه داد: یکی از نیازهای قشر زحمت کش پرستار قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بود که با تلاش نمایندگان مجلس و مدیران دولتی و نظام پرستاری در آذر ماه ۱۴۰۰ به تصویب مجمع عالی بیمه سلامت رسید.
نماینده مردم شریف قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مصوب ۶ تیر ماه سال ۱۳۸۶ بود، که تا آذر ماه سال ۱۴۰۰ و پس از گذشت حدود ۱۴ سال حتی آئین نامه اجرایی این قانون نگارش نشده بود.
محمدبیگی ضمن اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از قشر زحمت کش پرستار این چنین افزود: با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از قشر پرستار، مجلس به صورت تمام قد ایستاد و توانست در بودجه سال گذشته ۵ هزار میلیارد تومان تعرفه نظام پرستاری و کارانه سنتی را مصوب کند.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با پیگیریهای نمایندگان مجلس و معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان تا مرداد ماه سال جاری بیش از ۷۰ درصد تعرفه نظام پرستاری و کارانه سنتی پرداخت شده است.
وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه سهمیه ۵۰ درصدی استخدامهای وزارت بهداشت و درمان مختص پرستاران است این چنین افزود: ۵۰ درصد از ۲۵ هزار استخدام وزارت بهداشت مختص پرستاران است.
نماینده مروم شریف قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: هنوز آنچه در قانون نوشتهایم با آنچه در آئین نامه و اجرا هست متفاوت است و مُر قانون هنوز کامل اجرا نشده است، اما نیازمند صبوری جامعه پرستاری است تا مشکلات به صورت کامل مرتفع شود.