کد خبر:۱۱۱۷۱۴
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه:
روحانیت آماده جانفشانی در راه ولایت است
جانشین نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران با اشاره به اينكه روحانیون آماده جانفشانی در راه ولایت هستند، گفت: نقش بیبدیل اين قشر در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس غیر قابل انکار است.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام مجتبی ذوالنور صبح امروز در نخستین یادواره 183 شهید طلبه و روحانی خوزستان، با تشریح نقش روحانیون در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار داشت: روحیه بخشی به رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و ایجاد انگیزه شهادت طلبی، از جمله مهمترین فعالیتهای روحانیون در جنگ تحميلي بود كه اين حضور روحانیون در صحنه های نبرد، تبليغ فرهنگ ناب شهادت طلبی، اعزام مبلغ و تربیت بنیه اعتقادی و ایمانی میان رزمندگان فراموش شدنی نیست.
وی افزود: فرماندهی عملیات کربلای 4 و 5 بیت المقدس و سایر عملیات های شکوهمند دوران جنگ تحمیلی بر دوش روحانیون بود؛ امروز نیز روحانیون ولایتمدار در دفاع از حریم ولایت و جنگ نرم، آماده جانفشانی هستند.
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران بیان داشت: در دوران دفاع مقدس، روحانیان در پشت سنگر های جبهه نقش آفرینی بسزایی کردند و در همين راستا امروز نیز در سنگرهای معنوی همچون مساجد، دانشگاه ها و مراکز فرهنگی در تبلیغ دین، جلوگیری از انحرافات جوانان و ممانعت از نفوذ دشمنان جان برکف ایستاده اند.
ذوالنور با اشاره به شناسایی روحانیان شهید و برگزاری یادواره های شهدا برای هر استان اظهار داشت: در گذشته، بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار شهدای روحانی خوزستان را 131 نفر اعلام کرده بودند؛ در حالی که در مقدمات برگزاری این یادواره، تعداد این شهدا به 183 شهید رسیده، و ما معتقدیم آمار قطعی بالاتر از این تعداد است.
وی آمار شهدای روحانی کشور را بیش از 4500 نفر عنوان کرد و يادآور شد: این آمار رسمی نشان می دهد، قشر روحانیت در مقایسه با اقشار مختلف جامعه که در جبهه های نبرد حق علیه باطل شرکت کرده اند، از 2.5 برابر بیشتر است.//انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.