کد خبر:۱۱۱۸۲۲۴
پس از ناکامی در نبرد نظامی؛

شکنجه اسرای فلسطینی برای اعتراف‌گیری علیه مقاومت

ارتش رژیم صهیونیستی ده‌ها غیرنظامی فلسطینی از جمله یوسف المنسی وزیر سابق ارتباطات دولت فلسطین در نوار غزه را ربوده و آن‌ها را به منظور اعتراف‌گیری علیه مقاومت تحت شکنجه قرار داده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وبگاه عربی ۲۱ در گزارشی نوشت که رژیم صهیونیستی یوسف المنسی وزیر سابق ارتباطات دولت فلسطین در نوار غزه را در رابطه با یحیی سنوار رهبر حماس در غزه، شخصیت او و شیوه اداره حماس در غزه توسط او تحت بازجویی قرار داده است.

هدف رژیم صهیونیستی اعتراف‌گیری علیه مقاومت در سایه ناتوانی در کسب هرگونه دستاورد در غزه است.

اشغالگران صهیونیست تلاش می‌کنند این‌گونه وجهه مقاومت را مخدوش کنند و تمامی این اقدامات در راستای جنگ روانی علیه ساکنان نوار غزه صورت می‌گیرد.

حقوقدانان پخش اعترافات تحت شکنجه المنسی که یک اسیر جنگی محسوب می‌شود، را نقض صریح و خطرناک قوانین جنگی دانسته‌اند.

سارا واتسون مدیر اجرایی سابق بخش خاورمیانه دیده‌بان حقوق بشر و مدیر اجرایی مؤسسه حقوقی داون تاکید کرد که پخش اعترافات تلویزیونی نقض قوانین جنگی است و به موجب ماده ۱۳ کنوانسیون ژنو، هرگونه جنایت علیه اسرای جنگی یا اعتراف‌گیری از آن‌ها ممنوع است.

ارتش رژیم صهیونیستی تاکنون صد‌ها غیرنظامی را به ادعای اینکه از اعضای مقاومت هستند، بازداشت کرده است.

روز گذشته نیز رژیم صهیونیستی تصاویری از بازداشت شدگان را پخش کرد که همگی برهنه بودند و سلاح‌هایی روی سر گذاشته بودند.

رامی عبده رئیس سازمان حقوق بشر اروپا مدیترانه اعلام کرد پس از بررسی این تصویر مطلع شدیم دو نفر از بازداشت شدگان نصر عماد المدهون پزشک کارآموز و یکی از پرستاران بیمارستان کمال عدوان هستند.

تاکنون تمامی تلاش‌های دشمن صهیونیستی برای شایعه‌سازی علیه مقاومت نقش بر آب شده و حتی بسیاری از منابع و روزنامه‌های اسرائیلی از جمله هاآرتص و یدیعوت آحارونوت نیز دروغین بودن ادعا‌های ارتش این رژیم در مورد غیرنظامیان بازداشت شده را تأیید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار