کد خبر:۱۱۱۹۰۴۴
بیانیه هسته بین الملل خراسان رضوی؛

نیاز به حمایت تمام دولت‌های اسلامی از فلسطین/ انتظار قاطعیت در برخورد با رژیم صهیونیستی داریم

هسته بین الملل بسیج دانشجویی خراسان رضوی طی بیانیه‌ای مطرح کرد: تمامی دولت‌های اسلامی موظف به همکاری و حمایت همه جانبه از غزه هستند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، هسته بین الملل بسیج دانشجویی استان خراسان رضوی شب گذشته در تجمع مردمی دانشجویی مقابل کنسولگری ترکیه طی بیانیه‌ای از دولت این کشور خواستند راه صدور نفت به اسرائیل را قطع کند.

متن بیانیه به شرح زیر است: 

هوالعلیم


آنچه که دولت‌های اسلامی باید بر آن پافشاری کنند، قطع فوری جنایت‌ها در غزه است. بایستی همه دنیای اسلام علیه رژیم صهیونیستی بسیج بشوند و راه صدور نفت و ارزاق به رژیم صهیونیستی را مسدود و با آن رژیم همکاری اقتصادی نکنند (بیانات رهبری در دیدار با دانشجویان ۱۴۰۲.۰۸.۱۰)


طبق بیانات مقام معظم رهبری، تمامی دولت‌های اسلامی ملزم به حمایت همه جانبه از غزه و قطع روابط اقتصادی خود با این رژیم منحوس هستند. همکاری‌های اقتصادی و صدور نفت و ارزاق به این تفاله منحوس آمریکایی و همدستان غربی‌اش، خیانت به امت اسلامی و آرمان فلسطین مقدس است. اتحاد و همکاری تمامی دول اسلامی در این برهه زمانی نه تنها یک امر انسانی، بلکه فریضه‌ی قطعی در برابر آن چیزی است که امروزه غره را به خاک و خون کشیده است.


رژیم صهیونیستی پس از ۷۰ سال مبادرت به غصب اراضی مسلمین و اعمال هرگونه جنایت علیه مردم مظلوم فلسطین، امروز هم‌پیمان بسیاری از دولت‌های کشور‌های مسلمان است. در حالی که غزه مشغول مقاومت علیه این موجودیت فاسد است، ۶۰ درصد از نفت مورد نیاز رژیم به دست ترکیه و آذربایجان تامین می‌شود. سران این کشور‌ها بایستی بابت همکاری با رژیم کودک کش در تامین انرژی و سایر روابط اقتصادی، به امت اسلام پاسخگو باشند، حمایت‌های لفظی ایشان هیچ تاثیری بر توقف جنایت‌های امروز غزه ندارد. جنگنده‌هایی که امروز بر مردم بی‌گناه بمب می‌ریزند و کشتی‌هایی که شریان‌های حیات را از هر سو بر غزه بسته اند با سوخت‌هایی که دولت ترکیه صادر می‌کند فعال هستند، با این حال دولت ترکیه چگونه خود را حامی فلسطین می‌داند، اما از دلار‌های صهیونیسم نمی‌گذرد؟!


تفاوت و دوگانگی عملکرد وزرا و رئیس جمهور ترکیه نسبت به برخورد با رژیم صهیونیستی ابهامات فراوانی را برای دوَل اسلامی پدید آورده است. فارغ از همکاری‌های اقتصادی و امنیتی سابق ترکیه و رژیم صهیونیستی در پشت پرده، اقدامات نا‌امید کننده دولت ترکیه در سال‌های اخیر به اندازه‌ای زننده و خجالت‌آور بود که گویی قضیه فلسطین دیگر اهمیتی برای این دولت ندارد. چه مسئله‌ای پدید آمده که رئیس جمهور این کشور که خود را حامی آزادی خواهان فلسطین معرفی میکرد، امروز که هنگام دفاع از مظلومان غزه است سکوت کرده و راه ارسال نفت به رژیم صهیونیستی را مسدود نمیکند.


ملت ترکیه که همواره حامی ملت فلسطین و امت اسلام بوده‌اند از دولت خود انتظار دارند که نسبت به این قتل عام کودکان و دختران بی تفاوت نباشد. دولت ترکیه اگر به آنچه که امروز می‌گوید باور دارد بایستی در عمل نیز حامی حقیقی آرمان و ملت بزرگ فلسطین باشد.


طبق بیانات مقام معظم رهبری تمامی دولت‌های اسلامی موظف به همکاری و حمایت همه جانبه از غزه هستند، مسئله فلسطین با اقدامات یک یا دو کشوراسلامی حل نمی‌شود؛ مسئله فلسطین نیاز به حمایت همه جانبه تمامی دولت‌های اسلامی دارد. تمام آنچه از دولت‌های اسلامی انتظار می‌رود قاطعیت علیه این رژیم کودک‌کش است.

 

تاریخ نشان داده که دست‌دست کردن و اتخاذ رفتار‌های دوگانه و با انعطاف علیه رژیم صهیونیستی چیزی جز ضرر برای دولت‌های اسلامی نداشته است. اجتماعات عظیم مردمی در کشور‌هایی که حمایت از فلسطین را محدود به لفاظی‌های رسانه‌ای کرده اند، نشان از خواست عمومی ملت‌های اسلامی برای حضور در مقاومت علیه استکبار جهانی و نماینده آن در منطقه است. آیا وقت آن نرسیده که جهان اسلام رای خود را آشکارا و بدون ترس و دلهره به جهانیان نشان دهد؟!

وقت آن رسیده است که مردم آزادی خواه ترکیه که خواستار توقف جنگ در غزه هستند از دولت خود مطالبه توقف کمک و پشتیبانی از رژیم غاصب صهیونیستی را داشته باشند تا از کشتار در غزه حمایت نشود؛ و در آخر ما دانشجویان مشهدی از رئیس جمهور محترم آیت‌الله دکتر رئیسی تقاضا داریم که سفر آینده خود به کشور ترکیه را تا زمانی که عملی موثر در راستای فشار اقتصادی به رژیم اشغالگر صهیونیستی از دولت ترکیه دیده نشده است به تاخیر بیندازد و از تمام ظرفیت سیاسی جمهوری اسلامی برای رسیدن به این مهم استفاده کند.

والسلام علی من اتبع الهدی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار