آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۸۳۶۶
استادیار و عضو هیئت علمی گروه مطالعات آینده‌نگر:

امروز هوش مصنوعی مرگ تئوری‌ها را رقم می‌زند

استادیار و عضو هیئت علمی گروه مطالعات آینده‌نگرمؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در نشست علوم انسانی؛ از چیستی تا کارکردها به نسبت هوش مصنوعی و علوم انسانی پرداخت.

به گزاشر گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استادیار و عضو هیئت علمی در این نشست به آینده‌نگری و آینده پژوهی در علوم انسانی اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغه‌های ما پرداختن به اتفاق‌هایی است که در حوزه علم و فرهنگ رخ می‌دهد. عمر علوم انسانی و معارف به درازای تاریخ ایران می‌رسد و از آن حوزه‌هایی است که خود من شخصا دوست دارم، چرا که علوم انسانی ما در طراز جهان مطرح است.

او ادامه داد: ۱۰ دانشگاه برتر در حوزه علوم انسانی جهان مطرح هستند که امریکا و انگلیس در این میان نقش اساسی دارند و دانشگاه‌هایی مانند استنفورد و ماساچوست که شهرتشان به فناوری برمی‌گردد، در حال حاضر جزو برترین دانشگاه‌های علوم انسانی هستند. در انگلیس، صنعت آموزش عالی یکی از مهم‌ترین صنایع را به خود اختصاص داده است و مطرح می‌کند که چرا علوم انسانی امروز حائز اهمیت شده است.

این استادیار دانشگاه همچنین اظهار کرد: در کشور‌های توسعه یافته برنامه‌ریزی جدی در این حوزه دارند، اما تحول در آن شامل یکسری از فعالیت‌ها بوده است از جمله آموزش و یکسری منابع بوده است مانند سرفصل‌های آموزشی، برند و داده‌ها... دانشگاهی می‌تواند حرفی برای گفتن داشته باشد که کلان داده‌های بزرگ را در اختیار داشته باشد. آموزش و پژوهش از جمله ارزش‌هایی بوده است که علوم انسانی در اختیار دارد، این که روح و وجدان جامعه شده است یا نه. از سوی دیگر مطرح است که علوم انسانی با جامعه ارتباط برقرار کند یا نه. یا حتی مشتری‌های علوم انسانی چه کسانی هستند.

 

برچسب ها:
علوم انسانی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار