به گزاشر گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استادیار و عضو هیئت علمی در این نشست به آیندهنگری و آینده پژوهی در علوم انسانی اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغههای ما پرداختن به اتفاقهایی است که در حوزه علم و فرهنگ رخ میدهد. عمر علوم انسانی و معارف به درازای تاریخ ایران میرسد و از آن حوزههایی است که خود من شخصا دوست دارم، چرا که علوم انسانی ما در طراز جهان مطرح است.
او ادامه داد: ۱۰ دانشگاه برتر در حوزه علوم انسانی جهان مطرح هستند که امریکا و انگلیس در این میان نقش اساسی دارند و دانشگاههایی مانند استنفورد و ماساچوست که شهرتشان به فناوری برمیگردد، در حال حاضر جزو برترین دانشگاههای علوم انسانی هستند. در انگلیس، صنعت آموزش عالی یکی از مهمترین صنایع را به خود اختصاص داده است و مطرح میکند که چرا علوم انسانی امروز حائز اهمیت شده است.
این استادیار دانشگاه همچنین اظهار کرد: در کشورهای توسعه یافته برنامهریزی جدی در این حوزه دارند، اما تحول در آن شامل یکسری از فعالیتها بوده است از جمله آموزش و یکسری منابع بوده است مانند سرفصلهای آموزشی، برند و دادهها... دانشگاهی میتواند حرفی برای گفتن داشته باشد که کلان دادههای بزرگ را در اختیار داشته باشد. آموزش و پژوهش از جمله ارزشهایی بوده است که علوم انسانی در اختیار دارد، این که روح و وجدان جامعه شده است یا نه. از سوی دیگر مطرح است که علوم انسانی با جامعه ارتباط برقرار کند یا نه. یا حتی مشتریهای علوم انسانی چه کسانی هستند.