کد خبر:۱۱۱۹۳۵
سيل در سريلانکا بيش از يک ميليون نفر آواره برجا گذاشت
مقامات سریلانکایی روز یکشنبه اعلام کردند بیش از یک میلیون نفر از مردم در مناطق شمال مرکزی و شمال شرقی این کشور بر اثر جاری شدن سیل آواره شدهاند.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از واحد مركزي خبر، مقامات سریلانکایی روز یکشنبه اعلام کردند: بیش از یک میلیون نفر از مردم در مناطق شمال مرکزی و شمال شرقی این کشور بر اثر جاری شدن سیل آواره شده اند.
این در حالی است که باران های موسمی برای ششمین روز متوالی ادامه دارد.
مرکز مدیریت فجایع طبیعی سریلانکا اعلام کرد: سیل مناطق وسیعی را در بر گرفته و جاده ها و زمین های زراعی و مراکز شهری را زیر آب برده است.
بنا بر اعلام مقامات محلی، آمار تلفات به بیش از 13 نفر رسیده است، اما مرکز مدیریت فجایع طبیعی روز یکشنبه اعلام کرد تاکنون مرگ هشت نفر و مفقود شدن دو نفر تائید شده است.
این مرکز افزود: دسترسی به بسیاری از مناطق امکان پذیر نیست و به همین دلیل موقعیت دقیق و وسعت خرابی ها هنوز مشخص نیست.
بیش از 250 هزار نفر از آوارگان در اردوگاه های دولتی مستقر شده اند و بقیه آوارگان نزد دوستان و بستگان اسکان یافته اند یا به ساختمان های دیگر، از جمله معابد پناه برده اند.
جاری شدن سیل در همین مناطق در ماه گذشته به کشته شدن 43 نفر و آوارگی یک میلیون و 100 هزار نفر انجامید./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰