آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۱۴۴۰
وزیر آموزش و پرورش:

درِ بیکاری را از هنرستان‌ها باید بست نه دانشگاه‎‌ها/ هر مدرسه یک ایران کوچک است

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هر مدرسه یک ایران کوچک و نقطه اتکای دولت و ملت در رشد و تعالی کشور است، گفت: درِ بیکاری را از هنرستان‌ها باید بست نه از دانشگاه ها.

درِ بیکاری را از هنرستان‌ها باید بست، نه از دانشگاه ها/ هر مدرسه یک ایران کوچک است

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاح هنرستان دخترانه فنی و حرفه‌ای ۱۲ کلاسه خیرساز "راضیه شورویی" در شهرک سعیدی کرمان گفت: افتتاح مدرسه یکی از شیرین‌ترین اتفاق هاست، بذر هر پیشرفتی در مدرسه کاشته و آینده کشور در مدرسه ساخته می‌شود.

وی با بیان اینکه عنصر همت ویژگی اول در ساخت این مدرسه است، گفت: بخشی از اتفاق امروز ناشی از اخلاص وزیر سابق آموزش و پرورش است که در کمتر از یک سال قبل کلنگ احداث این هنرستان را در این شهرک به زمین زد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه دومین عنصر سازنده این هنرستان عشق است، افزود: عشق است که بین کرمانی‌ها متمایز است، حاج قاسم نماد عشق به مردم است و مردم را مانند خانواده اش دوست داشت.

او خطاب به همسر و خانواده زنده یاد "راضیه شورویی" اظهار داشت: هر مهرماه مرحوم مغفور راضیه شورویی در این مدرسه تکثیر می‌شود و هر دختری در این مدرسه درس می‌خواند، به یاد آن بانوی خوشنام است و این هنر بزرگی است.

وی بیان کرد: تقویت هنرستان‌ها از سیاست‌های مهم دولت خدمتگزار است و حدود ۴۰ درصد دانش آموزان ما در هنرستان‌ها تحصیل می‌کنند که این آمار باید به ۵۰ درصد برسد، چرا که هنرجو‌ها سریعتر وارد بازار کار می‌شوند و روحیه بهتری هم دارند، بنابراین درِ بیکاری را از هنرستان‌ها باید بست، نه از دانشگاه ها.

وزیر آموزش و پرورش خطاب به دختران هنرجوی هنرستان گفت: تمام دغدغه مسئولان کشور آینده شماست، یک درخواست از شما دارم و آن هم اینکه هر پنجشنبه‌ای که توانستید بر مزار مرحوم راضیه شورویی حاضر شوید برای وی فاتحه‌ای بخوانید و به یادش باشید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار