کد خبر:۱۱۲۲۷۷۴
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

عمرانی: ظرفیت قابل اعتنا جایزه مصطفی برای حل مسائل اولویت‌دار جهان اسلام + فیلم

مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی گفت: جایزه مصطفی (ص) ظرفیت جدی و قابل اعتنایی است که اگر بتوانند همفکری و همکاری داشته باشند منجر به حل مسائل اولویت‌دار جهان اسلام و کشور‌های اسلامی می‌شود.

ظرفیت قابل اعنتا جایزه مصطفی برای حل مسائل اولویت‌دار جهان اسلام + فیلم

سیدعلی عمرانی مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به نقش نهاد‌های اهدا کننده جایزه علم و فناوری گفت: برای بررسی ریشه‌ای نقش نهاد‌های اعطا کننده جوایز در زیست بوم علم و فناوری باید تاریخچه  ۱۰۰ سال گذشته این نهادها را مورد بررسی قرار داد برای مثال بنیاد نوبل به عنوان شروع کننده چنین مسیر‌هایی معروف است.

وی با تاکید بر نقش بنیاد مصطفی(ص) به عنوان نهاد اعطا کننده جایزه گفت: ظرفیت‌هایی در عرصه بین الملل وجود دارد و تیم موسس جایزه مصطفی (ص) بر این باور است که این ظرفیت‌ها در جامعه مخاطب جایزه مصطفی که شامل جهان اسلام و کشور‌های اسلامی است؛ ظرفیت‌ جدی و قابل اعتنایی است که اگر بتوانند همفکری و همکاری داشته باشند منجر به حل مسائل اولویت‌دار جهان اسلام و کشور‌های اسلامی می‌شود.

آنچه مسئله ما است باید دغدغه ما نیز باشد

عمرانی با اشاره به سابقه ۱۰ ساله بنیاد مصطفی در زیست بوم علم و فناوری گفت: منشا عملیات سازی این ظریفت‌ها طی ۱۰ سال فعالیت جایزه مصطفی بوده است که این فرصت را ایجاد کرد اندیشمندان، فناوران و دانشمندان جهان اسلام که سرمایه‌های جدی کشور‌های اسلامی هستند در این سال‌ها  دور هم جمع بشوند.

مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی در ادامه با اشاره به مشارکت ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی افزود: در این فرصت اخیر با ورود یکی دیگر از اعضای زیست بوم علم و فناوری که ستاد‌های توسعه فناوری بودند باعث شد یک جرقه اولیه برای این حرکت ایجاد شود و این اتصالات برای حل مسائل  مهم علم و فناوری با اولویت برگزیدگان جایزه مصطفی که پیشکسوتان و رهبران این حوزه درکشور‌های جهان اسلام هستند انجام شود.

وی تصریح کرد: باید باور کنیم که ما حضور داریم و زمین بازی را تعریف می‌کنیم همچنین  افرادی از کشور‌های اسلامی  که در این حوزه نقش دارد را بتوانیم  حول این گروه‌ها و با محوریت حل مسائل مهم تشکیل دهیم. 

عمرانی با اشاره به نقش این بنیاد در ایجاد سرمایه اجتماعی و علمی گفت: سرمایه اجتماعی و علمی که بنیاد مصطفی در ۱۰ سال ایجاد کرده است سرمایه‌ای از جنس معنوی است همچنین ظرفیتی را ایحاد کرده که با ورود اعضای دیگر زیست بوم، به خروجی نزدیک شده و باعث تشکیل و تکمیل زنجیره ارزش می‌شود.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار