آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۴۸۳۷

تحریم ۲ شرکت چینی و اماراتی از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در بیانیه‌ای ادعا کرد: امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری، دو شرکت در هنگ کنگ و امارات را تحریم کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، وزارت خزانه داری آمریکا از تحریم دو شرکت هنگ کنگی و اماراتی به ادعای ارتباط با سپاه قدس ایران خبر داد.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: چهار کشتی وابسته به این دو شرکت که حامی حوثی‌ها و حملات آن‌ها در دریای سرخ هستند را تحریم کردیم.

خزانه داری آمریکا همچنین ادعا کرد: آمریکا به اقدامات خود علیه شبکه‌های مالی غیرقانونی ایران که به تامین مالی حوثی‌ها کمک می‌کند و حملات آن‌ها را تسهیل می‌کنند، ادامه می‌دهد. ما به همراه متحدان و شرکای خود، تمام اقدامات موجود را برای توقف فعالیت‌های بی ثبات کننده حوثی‌ها و تهدیدات آن‌ها برای تجارت جهانی انجام خواهیم داد.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: حمایت مالی ایران از حوثی‌ها به تداوم حملات آن‌ها به ناوگان تجاری بین المللی منجر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار