به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، محمدرضا غلامی؛ هنوز پس از چهار سال که از شهادت سردار دلها گذشته، هرروز جلوهای از فداکاریهای این سردار اسلام نمایان میشود که مسیر پیروزی جبهه مقاومت را هموار کرده است و امروز ما در موقعیتی از تاریخ قرار گرفتهایم که باید عمیقتر، وسیعتر و از نگاه تحلیل گرانه به وقایع نگاه کنیم.
امروز در نبرد تمدنی جبهه حق با استکبار که نوک این رویارویی در غزه شریف و مقتدر، تجلی پیدا کرده ورق بشریت به نفع حق طلبان برگشته است و عملیات سراسر غرورآفرین طوفان الاقصی نشان داد که یک گروه رزمنده و مجاهد، با امید و ایمان میتواند هیمنه پوشالی چهارمین ارتش جهان و امپراتوری رسانه و جنگ روایتها و همه خباثتها را در هم بشکند.
طوفان الاقصی نشان داد در جنگ بین ارادهها و ارابهها، در جنگ بین نیروهای انسانی با ایمان با تجهیزات و اپراتورها، این انسان با ایمان است که پیروز است و این وعده الهی است.
سوالی که ذهن خیلی از مردم را درگیر کرده این است که آیا ما دوباره حاج قاسم سلیمانی خواهیم داشت؟ جواب این سوال، پیوندی عمیق دارد با پاسخ یک پرسش دیگر که اساسا چه چیز حاج قاسم سلیمانی را حاج قاسم کرد؟ این هیبت، جذبه، صفا، شجاعت و نفوذ کلمه از کجا آمده بود؟
قاسم سلیمانی محصول ترکیب تقوا و جهاد بود، هیچ کس سر سجاده قاسم سلیمانی نمیشود. هیچ کس هم بدون سجاده نشینی حاج قاسم نمیشود ولو عمر خود را در جهاد گذرانده باشد، به تعبیر رهبر معظم انقلاب حاج قاسم سلیمانی محصول ایمان و جهاد بود، همان که در توصیف امیرالمومنین شنیده ایم: شیران روز و زاهدان شب.
آنچه به ما اطمینان میدهد حتما باید امیدوار باشیم و دوباره حاج قاسم ظهور خواهد کرد این است که باب جهاد بسته نشده و جهاد ادامه دارد. مردان خدا هم کم نیستند که در این جهاد درگیرند. از میان سجاده نشینهایی که به میدان مقاتله رفته اند حتما حاج قاسم ظهور خواهد کرد.
محمدرضا غلامی-مدیر مطالعات استراتژیک اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.