آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۶۱۷۴

ماموریت نیروهای دریایی ترکیه در خلیج عدن تمدید شد

مجلس ترکیه لایحه تمدید ماموریت نیرو‌های دریایی این کشور در خلیج عدن را بررسی خواهد کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، لایحه دولت ترکیه برای تمدید یک ساله ماموریت نیرو‌های دریایی این کشور در خلیج عدن، حریم آبی سومالی، دریای عرب و مناطق مجاور آن در مجمع عمومی مجلس ترکیه تصویب شد.

به گزارش این خبرگزاری، لایحه مذکور با امضای رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه به پارلمان ابلاغ شده بود و اکنون با موافقت مجلس، ماموریت نیرو‌های دریایی آنکارا در خلیج عدن، حریم آبی سومالی، دریای عرب و مناطق مجاور آن از ۱۰ فوریه سال ۲۰۲۴ میلادی به مدت یک سال دیگر تمدید شد.

مجلس ترکیه این لایحه را در ۱۰ فوریه سال ۲۰۰۹ برای اولین بار به بهانه تصمیمات اتخاذ شده توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد تصویب کرد. لایحه مذکور تاکنون ۱۴ بار تمدید شده است.

هدف از ماموریت نیرو‌های دریایی ترکیه مبارزه با دزدی دریایی در خلیج عدن، حریم آبی سومالی، دریای عرب و مناطق مجاور آن ادعا شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار