آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۶۳۵۹

نتانیاهو: به آمریکا گفتم با تشکیل کشور فلسطین مخالفم

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت به دولت آمریکا اطلاع داده است که در هر وضعیتی که پس از جنگ در نوار غزه ایجاد شود با تشکیل کشور مستقل فلسطینی مخالف است.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که با تشکیل کشور مستقل فلسطین بعد از اتمام جنگ غزه مخالف است و این موضوع را به اطلاع آمریکا رسانده است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین گفت که اسرائیل باید کنترل امنیتی کلیه سرزمین‌های غرب «رود اردن» - که شامل هرگونه کشور آینده فلسطینی خواهد بود - را به دست گیرد.

نخست‌وزیر اسرائیل گفت: «در هر ساز و کار آتی لازم است اسرائیل بر تمامی سرزمین‌های واقع در غرب رود اردن کنترل امنیتی داشته باشد. این با ایده حاکمیت (فلسطینی‌ها) در تضاد است. چه کار می‌توان کرد؟»

او با اشاره به ادعا‌ها درباره درخواست آمریکا برای تشکیل دولت فلسطین گفت: ««لازم است نخست‌وزیر اسرائیل قادر باشد به دوستانش نه بگوید.»

رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروه‌های مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود از ۱۵ مهرماه اقدام به بمباران شدید نوار غزه و سپس لشکرکشی به این منطقه تحت محاصره کرده است، بعد از هفته‌ها جنایت در این باریکه به اهداف خود نرسید و به مذاکره با مقاومت روی آورد.

زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد.

ارتش اشغالگر صهیونیستی صبح جمعه (دهم آذرماه) پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران این باریکه و حمله همه جانبه به آن را از سرگرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار