به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید احمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران در مراسم آیین بازگشایی سینماهای باغ کتاب تهران، گفت: وقتی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران مجموعه باغ کتاب را آماده میکرد، قرار بود در حد دو طبقه یا دو سالن مورد استفاده قرار گیرد؛ اما پیشنهاد افتتاح دو سالن به ۱۰ سالن سینمایی افزایش یافت. من آن زمان در مقام قائممقام شرکت توسعه فضاهای فرهنگی نگران اتمام پروژه بودم، ولی وقتی بخش خصوصی به عنوان سرمایهگذار حوزه فرهنگ پای کار آمد، کمتر از سه ماه تمام مجموعه آماده شد.
وی ادامه داد: ما ۱۰ یا ۱۲ سال در حال آمادهسازی مجموعه باغ کتاب بودیم از طرفی، اتمام پروژه پردیس تئاتر تهران یا پردیس خاوران ۱۸ سال طول کشید تا به سرانجام برسد. یعنی کلنگ پروژه از زمان کرباسچی شهردار وقت تهران زده شد، ۱۸ سال بعد در اواخر دوره مدیریت شهری قالیباف کار به اتمام رسید.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه دوستان تلاش کردند افتتاح سینماهای باغ کتاب تهران به جشنواره فیلم فجر برسد، توضیح داد: آن زمان خوشحال بودیم که ۱۰ سالن سینمایی مجهز افتتاح میشود. برخی سالنهای سینمایی به صورت خانوادگی است.
علوی درباره تأثیر همهگیری کرونا بر تعطیلی فعالیتهای فرهنگی کشور نیز گفت: دو سال سینمای باغ کتاب به دلیل همهگیری کرونا تعطیل شد، اما تعطیلیهای دو سال بعد از کرونا به ما آسیب زد. ما در این دوره درگیر موضوعی شده بودیم که در دوره قبل مدیریت شهری ایجاد شده بود. در واقع با بهرهبردار دچار اختلافات حقوقی شده بودیم این اختلاف زمانبر بود و مجموعههای مختلف مدیریت شهری درگیر پرونده بودند من فقط در این دو سال در صحن شورای شهر ۹ بار بابت یکهزار و ۳۰ صندلی باغ کتاب تذکر دادم که بالاخره با همکاری خوب مدیریت شهری، سینماهای باغ کتاب بازگشایی شدند.
وی با بیان اینکه ما هنوز بخش خصوصی را در بهرهبرداری و سرمایهگذاری به رسمیت نمیشناسیم؛ افزود: یعنی ما به سرمایهگذار میگوئیم سرمایهات را بیاور، ولی سود نکن این در حالی است که فرهنگ در فضای جامعه تاثیرگذار و لازم است و مثل روح در کالبد شهر جریان دارد.