به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور روز شنبه در کارگاه تکمیلی "طرح ملی اعتلا" در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: انتخابات، مسوولان را پاسخگو میکند چرا که در صورت نامزدی در انتخابات مردم از سوابق و برنامههای آنان میپرسند و مسوولان مجبور به پاسخگویی در خصوص عملکرد دوره فعالیت خود هستند.
وی افزود: داوطلبانی که سابقه یک دوره نمایندگی دارند دیگر نمیتوانند به صحبتهای کلی مثل لزوم مشارکت در انتخابات بسنده کنند و باید از عملکرد و فعالیتهای خود دفاع کرده و در خصوص اقدامات و فعالیتهای خود به مردم توضیح دهند.
وی همچنین گفت: انتخابات فرصت بسیار مغتنمی است که مردم برای بررسی و انتخاب نامزدهای اصلح، حضور آنان در مناظرهها را زیر نظر گرفته و به دنبال تحلیل و تحقیق میروند.
معاون پارلمانی رییس جمهور اظهار کرد: نخبگان، مردم را در خصوص انتخاب افراد اصلح در جریان انتخابات یاری دهند و آنها را آگاه کنند.
حسینی گفت: در نظام اسلامی بر حضور واقعی و حقیقی مردم در تعیین سرنوشت کشور تاکید شدهاست و حال آنکه در دیگر نظامهای سیاسی از جمله آمریکا و انگلیس، فعالیتهای سیاسی محدود به فعالیت ۲ حزب است و نامزدهای انتخاباتی در چهارچوب خواست کارتلهای بزرگ اقتصادی امکان بروز و ظهور دارند.
وی ادامه داد: نرخ مشارکت در انتخابات ایران برخلاف بسیاری از کشورهای جهان مهم است و بلافاصله از آن به حمایت مردم از نظام تفسیر میشود، البته میدانیم نرخ مشارکت مردم در انتخابات پارلمانی در بسیاری از کشورهای غربی حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد بوده است.
حسینی بیان داشت: به واسطه همین اهمیت، رای دادن انتخاباتی در برخی کشورها مانند بلژیک، آرژانتین، ترکیه و استرالیا الزامی است مگر اینکه رای دهندگان دلیل موجهی مانند سفر خارجی و ... داشته باشند.
معاون رییس جمهور اظهار کرد: همین حضور و فهم مردم است که انقلاب اسلامی را ۴۵ سال سرپا نگه داشته است، و همین درک و فهم مردم در سال گذشته از به ثمر رسیدن هجمه رسانهای و در حقیقت سونامی رسانهای دشمنان علیه کشور جلوگیری کرد و آنان نتوانستند وقایع و آشوبهای پارسال را به نتیجه برسانند.
وی گفت: مجلس شورای اسلامی یکی از پرکارترین و مستقلترین مجالس جهان است، در ایران قوانین باید در مجلس تصویب شود و اعضای هیات دولت نیز باید رای مجلس را برای آغاز فعالیت در کابینه به دست آورند.
معاون پارلمانی رییس جمهور با مقایسه شیوه فعالیت مجالس قانونگذاری در فرانسه و آمریکا با مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حالی که روسای جمهور در فرانسه و آمریکا میتوانند مجالس و قوانین آن را منحل و وتو کنند، در ایران هیچ نهادی نمیتواند مجلس را منحل کند و قوانین آن پس از تصویب توسط نهادهای اجرایی لازم الاجراست.
گردهمایی دو روزه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در قالب طرح ملی و تبیینی اعتلا با محوریت انتخابات با حضور ۱۲۰ نفر از استادان و مدیران ارشد این دانشگاه در مشهد در حال برگزاری است.