علی اصغر عنابستانی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم سبزوار، با حضور در برنامه «بهارستان دوازدهم» خبرگزاری دانشجو، درباره ماجرای درگیری با سرباز راهور و حواشی آن اظهارکرد: ماجرای سرباز راهور یکی از سیاهترین و بدترین اتفاقات دوران کاری و حتی زندگی شخصی من بود؛ این ماجرا باعث شد که برای نظام و کشور هزینه درست شود که البته بارها بابت این موضوع از مردم عذرخواهی کردهام و باز هم عذرخواهی میکنم.
وی افزود: اشتباه من سیلی زدن به گوش سرباز درحال انجام وظیفه نبود چرا که این موضوع یک دروغ بزرگ است؛ بلکه اشتباه من، هول دادن سرباز توهین کننده و هتاک بود. البته هرکس بتواند فیلم سیلی زدن من به سرباز راهور را نشان دهد به او جایزه میدهم.
عنابستانی ادامه داد: من از چهارده سالگی برای نظام جنگیدهام و احساس کردم که باید جانم را فدای نظام کنم؛ در پنجاه سالگی ماجرای سرباز راهور اتفاق افتاد و احساس کردم که آبرویم را باید فدای نظام کنم. من در برابر یک میلیارد مطلبی که در فضای مجازی برای این موضوع تولید شد سکوت کردم؛ درحالی که سرباز راهور در آن ماجرا به من هتاکی کرده بود.
ماجرای سرباز راهور روزی رسانهای شد که خبر محکوم شدن یک مفسد را اعلام کردند
این نماینده مجلس در ادامه گفت: من یک کنشگر سیاسی هستم و سالها کار سیاسی کردهام؛ در همین راستا رئیس ستاد برخی از افراد بودم و در مقابل رئیس ستاد برخی نبودهام. به دلیل اینکه در فضای سیاسی سالم زندگی کردهام، زبانم دراز است و حرف خودم را میزنم.
عنابستانی تاکید کرد: خیلیها دنبال فرصت بودند که عنابستانی را بزنند که البته هنوز هم هستند؛ درحالی که من سالها استاندار و فرماندار بودهام و سالم زندگی کردهام و هیچ مشکل مالی و اخلاقی از من پیدا نمیکنند. من هرجایی که مسئول بودهام، بهترین عملکرد را داشتهام؛ ولی ماجرای سرباز راهور باعث شد تا عدهای عقدههای بدریه،حنینیه و خیبریه خود را خالی کنند.
نماینده مردم سبزوار گفت: ماجرای سرباز راهور چهارشنبه اتفاق افتاد اما شنبه رسانهای شد؛ درحالی که در این سه روز فرمانده پلیس وقت و رئیس مجلس در جریان موضوع بودند. این اتفاق در روزی رسانهای شد که رسانه ملی خبر محکوم شدن یک مفسد را اعلام کرد. در عین حال ماجرای پیاده نشدن من از ماشین در ماجرای سرباز راهور دروغ محض بود.
اصلا متوجه ورود به خط ویژه نشدم
عنابستانی در تشریح ماجرای ورود به خط ویژه گفت: من درحال مصاحبه با یک خبرنگار بودم که خواهرزاده من پشت فرمان بود و برای اینکه به پرواز برسم، وارد خط ویژه شد. من اصلا متوجه ورود به خط ویژه نشدم، زمانی متوجه موضوع شدم که راننده مشغول صحبت با سرباز راهور بود. من اهل رفتن در هیچ خط ویژهای نیستم و زندگی من اینگونه نبوده است؛ بنده چهارسال استاندار بودم اما خانوادهام رنگ وی آی پی را ندیدهاند.
ماجرای دنا پلاس گرفتن نمایندگان مجلس
نماینده مردم سبزوار با اشاره به موضوع دنا پلاس گرفتن نمایندگان مجلس بیان کرد: خودرو گرفتن نمایندگان مجلس، موضوعی عادی است؛ نمایندگان مجلس براساس ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری در جایگاه وزیر هستند. لذا باید به آنها نه به اندازه یک وزیر، بلکه اندازه یک بخشدار امکاناتی مثل خودرو یا راننده بدهند تا راحتتر به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
وی افزود:خودرو دارای هزینههایی مثل استهلاک، بنزین، بیمه، جریمه، تصادف، پول راننده و... است که تمامی آنها هزینه بر روی دست دولت میگذارد؛ لذا مجلس تصمیم گرفت که خودرو را در اختیار نماینده قرار دهد و پولش را از او بگیرد. تمامی هزینههای خودرو نیز بر عهده خود نماینده باشد.
عنابستانی اضافه کرد: موضوع اعطای خودرو به نمایندگان در تمامی مجالس وجود داشته است و تمام پولش هم از خود نماینده گرفته شده است؛ البته خودرو به قیمت کارخانه به نمایندگان داده میشود. اینکه خودرویی در اختیار نمایندگان قرار بگیرد از لحاظ اقتصادی به نفع نظام است چون در هزینهها صرفه جویی میشود.
اگر طرح صیانت اجرا میشد، امروز اینستاگرام فیلتر نبود
جنجال بر سر طرح صیانت نیز از جمله ظلمهایی بود که به مجلس یازدهم شد بنده مخالف شدید فیلترینگ اینستاگرام و تلگرام هستم؛ تلگرام توسط یک قاضی فیلتر شد که الان از قضاوت خلع شده و مدتی نیز بازداشت بوده است. چرا در مملکت ما یک قاضی میتواند به راحتی تلگرام را فیلتر کند؟ درحالی که طرح صیانت به دنبال این بود که جلوی اینگونه مسائل را بگیرد. اگر طرح صیانت اجرا میشد قطعا امروز اینستاگرام فیلتر نبود.