به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی در نشست هماندیشی با فعالان مردمی قرآن کریم با اشاره به اینکه حوزه فعالیتهای قرآنی، عرصه فعالیتهای مردم است، گفت: قرآن کریم در جامعه ما مسألهای حقیقی است؛ بر اساس پژوهشی که انجام شده، اعتقاد به معاد در جامعه ایرانی بالای ۹۴ درصد است که نشان میدهد مسائل معنوی با وجود مردم آمیخته است. هیچ فضیلتی بالاتر از گسترش فعالیتهای قرآنی نیست؛ به همین دلیل کار برای قرآن کریم باید در اختیار مردم باشد.
وی افزود:به فعالان قرآنی که عمرشان را در مسیر قرآن کریم صرف کرده اند، غبطه میخوریم؛ به همین دلیل توقعات از اصحاب قرآن کریم بالاست. جامعه قرآنی باید در وحدت و همدلی الگو باشند، چرا که اهداف مادی در این فعالیتها جایی ندارد و در خدمت مقدسترین مسئله، یعنی کلام خدا قرار دارد. به همین دلیل به آقای معاف تاکید کردهام وارد هیچ مسئله اختلاف برانگیز در حوزه قرآنی نخواهم شد چرا که اینجا محل اختلاف نیست.
دستور کار قرار گرفتنِ رفع مسائل بیمهای جامعه قرآنی از دیگر تأکیدات وزیر ارشاد بود.
اسماعیلی گفت: پیوست قرآنی دستگاههای فرهنگی آماده شده و در دستور کار کمیسیون فرهنگی دولت است. در این پیوست، برای مجموعهها وظایفی متناسب با شرایطشان در نظر گرفته شده است.
وی درباره حمایت از مجموعههای قرآنی گفت: در راستای حمایت از مجموعههای های قرآنی هیچ محدودیتی قائل نیستیم. شاید برخی از مؤسسات قرآنی نیاز به حمایت مالی نداشته باشند، اما شرایط برای همه مؤسسات یکسان نیست و مؤسسات کوچکی وجود دارد که به حمایت مالی نیاز دارند؛ لذا توانبخشی مؤسسات قرآنی باید در دستور قرار بگیرد.
در ادامه این نشست برخی از مشکلات جامعه قرآنی کشور مورد بررسی قرار گرفت و وزیر فرهنگ دستور رسیدگی به آن را صادر کرد.