آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۹۸۶۱

واکنش وزارت خارجه یمن به حمله‌های آمریکا و انگلیس به این کشور

وزارت خارجه یمن با صدور بیانیه‌ای به حمله‌های اخیر آمریکا و انگلیس به این کشور واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه یمن در بیانیه‌ای حمله‌های آمریکا و انگلیس به صنعا پایتخت این کشور و همچنین استان‌های حجه، صعده، تعز و البیضا را محکوم کرد و این حمله‌ها را بر خلاف قانون‌های بین‌المللی و میثاق ملل متحد عنوان کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: حمله آمریکا و انگلیس به یمن برای سرپوش‌نهادن مداوم بر جنایت‌های جنگی و نسل‌کشی جمعی در غزه از سوی دشمن صهیونیست به انجام رسید. ما مسوولیت کامل تداوم تهدید دریانوردی و تجارت بین‌المللی را متوجه آمریکا و انگلیس می‌دانیم.

وزارت خارجه یمن تاکید کرد: حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی و انگلیسی در دریای سرخ و دریای عرب نوعی از اشغالگری است و تمامی کشور‌های حاشیه دریای سرخ و دریای عرب موظف هستند با این اشغالگری مبارزه کنند.

گفتنی است شب گذشته شبکه خبری المیادین از حمله شبانه ائتلاف آمریکایی- انگلیسی به منطقه‌هایی در شمال شرق و جنوب صنعا از جمله منطقه‌های «عطان»، «النهدین» و «الحفا» خبر داد. خبرنگار شبکه خبری المیادین در این باره گزارش داد که در ادامه تجاوز نظامی بامدادی ائتلاف آمریکایی- انگلیسی، منطقه‌های مقبنه و حیفان واقع در غرب و جنوب استان تعز ۱۱ بار از سوی متجاوزان هدف قرار گرفتند. اما در همین رابطه خبرنگار این شبکه اعلام کرد که بیش از ۲۲ نوبت صنعا، پایتخت یمن و استان‌های دیگر هدف حمله‌های ائتلاف آمریکایی- انگلیسی قرار گرفته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار