به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، کارخانه فولاد خزر با وجود ۴۰۰ کارگر و ظرفیت تولید سالیانه ۷۰۰ هزار تن شمش فولادی یکسالی است که به علت بدهیهای بیشمار به بخشهای مختلف از جمله برق، گاز و بدهیهای بانکی، تعطیل شده و هیچگونه فعالیت مدون نداشته و کارگران و متخصصان این کارخانه در بلاتکلیفی به سر میبرند.
شرایط حاکم بر بازار و همچنین مشکلاتی مانند قطعی برق و گاز که مزید بر علت شده از ۱۹ دی ماه سال گذشته دچار اختلال در فعالیت تولیدی و نیمه فعال شود.
پروازی بودن مدیران، اختلاف اعضای هیئت مدیره کارخانه، بدهی ۴۸۰ میلیارد تومانی این کارخانه به بانکهای عامل استان و همچنین بدهی ۲۳۰ میلیارد تومانی به شرکت برق منطقهای و پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی به شرکت گاز منجر به تعطیلی کارخانه و بیکاری بیش از ۴۰۰ کارگر و نیروی متخصص این واحد عظیم تولیدی شد.
مشکلات موجود و اعتراض کارگران کارخانه ذوب آهن فولاد خزر در نهایت باعث تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شد.
به گفته اسدالله عباسی استاندار گیلان این شرکت در گذشته به دلیل بدهی هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی به شرکت برق و عدم پرداخت مطالبات این شرکت مشکلاتی داشت که در سایه بی توجهی اکنون میزان مطالبات این شرکت به ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال رسیده است.
آنطور که عباسی میگوید در مصوبات این کارگروه برای این شرکت مهلتی برای پرداخت معوقات در نظر گرفته شد که به دلیل عدم انجام تعهدات و ایجاد اختلاف بین سهامداران شرکت فولاد پرداخت معوقات و مطالبات برق، گاز و تسهیلات بانکی انجام نشد و برق شرکت قطع و تولید متوقف شد.
استاندار گیلان در این جلسه از هیئتمدیره کارخانه ذوب آهن فولاد خزر خواست این مشکلات را به سرعت تعیین تکلیف کرده و نسبت به تعیین مدیرعامل اقدام کنند.
بر اساس گفتههای اسدالله عباسی هماکنون استانداری و کارگروه رفع موانع تولید بهعنوان مطالبه گر وارد شده و این شرکت باید ظرف هفته جاری مدیرعامل، هیئت مدیره و سهامداران خود را مشخص کرده تا به معیشت کارگران این کارخانه آسیب کمتری وارد شود.