آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۳۶۳۹

رسانه آمریکایی از پیشرفت احتمالی در مذاکرات آتش‌بس غزه خبر داد

در ادامه نشست‌های تکمیلی مذاکرات پاریس برای آتش بس در غزه، نشریه آمریکایی آکسیوس از پیشنهاد واشنگتن برای آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه در مقابل آزادی ۴۰ اسیر اسراییلی خبر داد.
رسانه آمریکایی از پیشرفت احتمالی در مذاکرات آتش‌بس غزه خبر داد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کاخ سفید پیشنهاد آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه در ازای آزادی ۴۰ اسیر اسراییلی را داد.

آکسیوس به نقل از دو منبع آمریکایی اعلام کرد که مقامات آمریکایی، قطری و مصری در جریان نشست روز جمعه در پاریس چارچوب جدید و دقیق‌تری برای معامله گروگان‌گیری را به مذاکره کنندگان اسراییلی ارائه کردند.

آکسیوس به نقل از دو منبع آمریکایی اعلام کرد که مقامات آمریکایی، قطری و مصری در جریان نشست روز جمعه در پاریس چارچوب جدید و دقیق‌تری برای معامله گروگان‌ها را به مذاکره کنندگان اسراییلی ارائه کردند.

این وبگاه خبری آمریکایی افزود که این منابع گزارش دادند که چارچوب به روز شده پیشنهاد شده که حماس در ازای آتش بس شش هفته‌ای و آزادی صد‌ها اسیر فلسطینی در تل آویو، حدود ۴۰ زندانی را آزاد کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار