آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۶۷۴۶
معاون استاندار کرمان:

عدم وجود کار تیمی و گفتگو، مشکل بزرگ اقتصاد استان کرمان است/ پنجره جمعیتی در استان در حال کاهش است

حسن زاده، عدم وجود کار تیمی و گفتگو را مشکل بزرگ اقتصاد استان دانست و گفت: متاسفانه مشکل اقتصاد استان فرهنگی است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، انجمن صنایع غذایی استان کرمان به ریاست حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان و تیم اقتصادی استان و با حضور تعدادی از تولیدکنندگان صنایع غذایی استان در محل کارخانه روغن نباتی گلناز برگزار شد.

امیرحسن زاده در این نشست، گفت: برگزاری جلسات انجمن صنایع غذایی استان فرصت خوبی برای بیان و رفع مشکلات کارخانجات غذایی و همچنین معرفی تولیدات آن‌ها در صادرات و فروش بهتر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان عدم وجود کار تیمی و گفتگو را مشکل بزرگ اقتصاد استان دانست و گفت: متاسفانه مشکل اقتصاد استان فرهنگی است که با تشکیل تیم اقتصادی توانستیم تا حدی مشکلات اقتصادی را در مسیر توسعه استان حل کنیم.

او افزود: تیم اقتصادی را باید همه جانبه دید از منوجان و چیدن پرتقال تا کار در زغالسنگ کوهبنان.

وی گفت: با همکاری همه دستگاه‌ها توسعه پایدار اتفاق خواهد افتاد، لذا مدیریت استان به دنبال سند آمایش است و خیلی از مشکلات در داخل استان قابل حل است.

او تصریح کرد: تیم اقتصادی استان، کارگروه رفع موانع تولید را داخل میدان و کارگاه‌های معدنی و صنعتی برده است تا با مشکلات تولید کنندگان و سرمایه گذاران از نزدیک آشنا و موانع تولید آن‌ها را پیگیری کند.

حسن زاده با اشاره بر اینکه پنجره جمعیتی در استان در حال کاهش است افزود: کمبود نیروی انسانی مشکل اصلی همه دستگاه‌ها است و مهارت در استان بحث مهمی است که باید جدی دنبال شود و نیروی متخصص بکار گرفته شود.

حسن زاده در ادامه گفت: طرح تاد و پویش اشتغال و طرح واجد فعال شده، ولی تا به الان هیچ واحدی  استقبال نکرده است لذا واحد‌ها باید براساس نیاز کارخانه رشته‌ها را معرفی و با همکاری دانشگاه فنی حرفه‌ای دوره‌های کوتاه مدت را برای جذب نیروی انسانی متخصص برگزار کنند.

حسن زاده با اشاره به سختی‌های کار تولید گفت: ادارات دولتی برای رفع مشکل تولیدکنندگان بر طبق قانون پیش می‌روند لذا باید شرکت‌ها نیز برنامه خود را مشخص و برای رفع مشکل از ظرفیت انجمن‌ها هم استفاده کنند.

وی در خصوص سامانه جستجوی شغل گفت: این سامانه ملی است که کارخانجات می‌توانند نیاز‌های شغلی خود را ثبت کنند و این سامانه تحت نظر دولت است که باید معرفی و به اطلاع همگان برسد.

بنا به این گزارش در ادامه جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی به همراه تیم اقتصادی از کارخانه روغن نباتی گلناز بازدید و از نزدیک در جریان روند فعالیت و مشکلات این کارخانه قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار