به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ساسان قجر دبیر جشنواره بینالمللی پانتومیم که ۲ دوره گذشته آن در شهر زنجان برگزار شد، درباره وضعیت برگزاری سومین دوره این رویداد بینالمللی تئاتر گفت: دور اول جشنواره پانتومیم به صورت ملی در شهر زنجان برگزار و توسط کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشخیص اینکه جای این بخش از هنر در تئاتر ایران و جشنوارههای تئاتری خالی است، پشتیبانی خوبی شد.
وی یادآور شد: دور اول جشنواره به صورت ملی برگزار شد و مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت ارشاد در اختتامیه جشنواره اعلام کرد که دوره دوم به شکل بینالمللی برگزار شود. در دور دوم جشنواره پانتومیم که به شکل بینالمللی برگزار شد، ۵ گروه خارجی حضور داشتند. با برگزاری دور دوم جشنواره توانستیم ۲ کرسی را در سازمان مایم جهانی به خودمان اختصاص دهیم. ضمن اینکه رییس مایم جهانی هم در ایام جشنواره حضور داشت و این دوره از جشنواره به صورت کلی با حضور ۲۳ اثر به نحو احسن برگزار شد.
قجر با اشاره به راهاندازی خانه پانتومیم، توضیح داد: خانه پانتومیم در استانهای مختلف کارگاههای آموزشی برگزار میکند و خروجی این کارگاهها در جشنواره حضور پیدا میکنند.
دبیر جشنواره بینالمللی پانتومیم تاکید کرد: اهمیت این جشنواره به عنوان تنها جشنواره تخصصی و آموزشی پانتومیم بسیار بالا است و این جشنواره هم برای ادارهکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هم هنرمندان تئاتر خیلی مهم شده است.
وی اظهار کرد: برنامهریزی برای دور سوم جشنواره پانتومیم انجام شده است، ولی چون مدیرکل جدید ارشاد استان زنجان تازه در ادارهکل ارشاد استان حضور پیدا کرده در حال بررسی شرایط و وضعیت جشنواره و برگزاری آن است.
قجر تصریح کرد: ما همه برنامهریزیها و کارها را انجام دادهایم، ولی منتظر نظر مدیرکل ارشاد استان زنجان هستیم که جشنواره به شکل و شیوهای برگزار شود. قبل از نوروز ۱۴۰۳ جلسهای با ایشان داشتیم و تمام موارد جشنواره را توضیح دادیم و فیلمها و کتابهای مرتبط با جشنواره را در اختیارشان قرار دادیم تا تصمیمگیری درباره جشنواره انجام شود.
وی در پایان با اشاره به تقویم برگزاری جشنواره بینالمللی پانتومیم در مهر هر سال، یادآور شد: روز اختتامیه دومین جشنواره بینالمللی پانتومیم معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از جشنواره به لحاظ کیفیت رضایت داشت و تاکید کرد که تعداد آثار بخش بینالملل بیشتر و کار روی این بخش با هدف معرفی استان و شهر زنجان به لحاظ تاریخی و فرهنگی افزایش پیدا کند. رییس سازمان مایم جهانی نیز خواستار افزایش تعداد آثار بینالملل از ۵ به ۱۰ اثر شد.