به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، نخستین رویداد استارتآپ فناوریهای نوین آموزشی به همت امور آموزش و توسعه شایستگی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان طی دو روز در رفسنجان و سرچشمه برگزار شد.
۲۴ تیم راهیافته به مرحله نهایی این رویداد پس از بررسی توسط اساتید دانشگاه در سه پنل داوری موازی به رقابت پرداختند و طرحهای خود را ارئه دادند.
محورهای این رویداد شامل موضوعات مختلف آموزشی از جمله شبیهسازهای آموزشی، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده در آموزش، آموزشهای خانواده، آموزشهای رباتیک، آموزشهای کنکور، توانمندسازی مدارس، نرم افزارهایی برای برگزاری دورههای آموزشی، مدیریت دانش، بهبود و تسریع عملکرد فرایندهای مختلف آموزشی بود.
روز دوم این رویداد با سخنرانیهایی در زمینه آیندهنگاری حوزه آموزش و تجربیات کسب و کارهای آموزش و شرح فرایند نحوه همکاری پس از رویداد دنبال شد.
مرتضی جعفرپور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان نیز در سخنانی ضمن قدردانی از مجموعه مس سرچشمه به دلیل اهمیت دادن به امر آموزش، نسبتبه آمادگی همهجانبه مرکز رشد دانشگاه برای پذیرش و جذب ایدهها و حمایت از صاحبان ایده تاکید کرد و از تیمهای شرکتکننده در این رویداد جهت استقرار در مرکز رشد پس از طی مراحل پذیرش دعوت کرد.
شرکتکنندگان در این رویداد از سایت VAR مرکز آموزش و توسعه شایستگی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بازدید و از روند عملیات فرآوری مس در کارخانه مس سرچشمه آشنا شدند.
همچنین دانشجویان از مجموعه کارگاهی ریختهگری، جوشکاری، برق صنعتی, CNC, آزمایشگاه شیمی و دیگر کارگاههای مرکز آموزش سرچشمه بازدید کردند.
در پایان، بر اساس اعلام هیأت داوران برگزیدگان در سه محور رویداد بدین شرح معرفی شدند:
در حوزه فنآوری و خدمات آموزشی؛ تیم «کاشف» رتبه نخست را کسب کرد و تیمهای «آلاء» و «وایموند» رتبههای دوم و سوم را کسب کردند.
در حوزه ارائهدهنده محتوای آموزشی تیم «کد بازی» رتبه نخست را از آن خود کرد و تیمهای «بوم» و «آگاه» رتبههای دوم و سوم را از آن خود کردند.
در حوزه پلتفرم و بستر آموزش نیز تیم «پالاپال پرواز» رتبه اول را بدست آورد، تیم «پروفایل سنتر» دوم شد و تیم «موازیپرداز کرمان» رتبه سوم را بدست آورد.