کد خبر:۱۱۴۴۶۱۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

آخرین وضعیت حفر چاه‌های پدافندی تامین آب شهر کرمان از زبان مدیر عامل شرکت آبفا

مدیر عامل شرکت آبفا استان کرمان گفت: حفر ٢٠ حلقه چاه پدافندی تامین آب در اطراف شهر کرمان تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

علیرضا عبدیان، مدیر عامل شرکت آبفا استان کرمان در گفتگو با خبرنگار استان‎ها خبرگزاری دانشجو در مورد آخرین وضعیت چاه‌های پدافندی تامین آب شرب مردم شهر کرمان گفت: حفر ٢٠ حلقه چاه پدافندی تامین آب در اطراف شهر کرمان تا کنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: تاکنون ۱۱ حلقه چاه حفر شده و آزمایش پمپاژ آن‌ها نیز انجام شده است. 

مدیر عامل شرکت آبفا استان کرمان اظهار کرد: هر ساله پیش از شروع فصل گرم و در ۶ ماه دوم سال، جلسات برنامه‌ریزی برای عبور از تابستان جهت کاهش مشکلات تابستان برگزار می‌شود.

عبدیان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار شد در این تابستان تا پیش از شروع فصل گرم یک سری از طرح‌ها در شهر کرمان برای عبور از تابستان امسال اجرا شود. 

مدیر عامل شرکت آبفا استان کرمان افزود: در این راستا مباحث مربوط به خطوط جمع آوری به طول ۱۵ کیلومتر، خرید و اجرای ۲۰ کیلومتر خطوط برق رسانی با قدرت ۲۰ کیلوولت در دستور کار قرار گرفته است.

عبدیان در پایان همچنین با اشاره به اینکه تامین ٩٤ درصد تامین آب شرب استان کرمان وابسته به منابع زیرزمینی است گفت: جمعیت استان کرمان در حال حاضر حدود ٣ میلیون و ٥٥٩ هزار نفر است که در ٢٥ شهرستان، ٨٤ شهر و ٥ هزار و ٦٢٤ روستا ساکن می‌باشند.

شایان ذکر است، شهر کرمان به عنوان مرکز بزرگترین استان کشور و قرار گیری در منطقه خشک و نیز کاهش بارندگی‌ها طی بیش از یک دهه اخیر، با موضوع خشکسالی و کمبود آب مواجه شده است و این کمبود آب در تابستان سال قبل چالش‌هایی را در حوزه تامین آب شرب ایجاد کرده بود.

لازم به توضیح است، پروژه تامین آب شهر کرمان از طریق انتقال خط خلیج فارس یکی از پروژه‌های بزرگ در حال انجام به منظور حل مشکل تامین آب شهر کرمان می‌باشد که هنوز خط انتقال آن به شهر کرمان نرسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار