آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۵۱۹۶
معاون قوه قضاییه خبر داد؛

پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه از تدوین پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی خبر داد و گفت: در تدوین این پیش نویس از نظرات قضات استان‌های شمالی استفاده شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بهزاد پورسید در جلسه شورای قضایی گلستان در گرگان اظهار کرد: با اهتمام انجام شده توسط همکاران توانستیم پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی را تدوین کنیم.
وی گفت: در تدوین این پیش نویس از نظرات قضات استان ها به ویژه سه استان شمالی کشور که با موضوع تغییر کاربری زمین های کشاورزی و باغی مواجه هستند؛ استفاده می کنیم.
وی همچنین از راه اندازی سامانه جمع نگاری به منظور استفاده از نظر قضات و نخبگان حقوقی کشور در تهیه لوایح قضایی خبر داد؛ گفت: مطلع شدن قضات و نخبگان حقوقی کشور از از لوایح در حال تهیه در قوه قضاییه و استفاده از نظر آنان در تهیه پیش نویس این لوایح از اهداف راه اندازی این سامانه است.
پورسید با بیان این که تلاش ما این است این سامانه امسال آماده و در دسترس قرار گیرد افزود: راه اندازی این سامانه به تدوین قوانین متقن و کاربردی کمک می کند‌.
وی گفت: آیین نامه جدید برای بایگانی پرونده های قضایی ابلاغ شده و خوشبختانه استان گلستان از استانهای مطلوب کشور در آرشیو الکترونیک و ساماندهی به بایگانی های راکد است .
در ادامه این جلسه و با حضور معاون رئیس قوه قضاییه سند مالکیت ۴۸ واحد تولیدی فعال در شهرک صنعتی گمیشان به مالکان تحویل شد.
رئیس کل دادگستری گلستان در جلسه شورای قضایی گلستان گفت: این اقدامات در راستای رفع موانع برای جهش تولید است.
حیدر آسیابی گفت: در سه سال گذشته ۳۲۲ سند در شهرک های صنعتی استان به تولیدکنندگان این شهرک ها واگذار شد.
وی افزود: یکی از مزیت‌های این اسناد استفاده از آن برای دریافت یا ضمانت وام های بانکی است.
معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه برای شرکت در همایش تاثیر متقابل حقوق بین الملل و حقوق داخلی در توسعه قوانین در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان به گلستان سفر کرده است .بازدید از محاکم تجدید نظر استان از دیگر برنامه سفر وی به استان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار