به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو،
سینا ناجی نماینده بسیج دانشجویی لرستان در نشست با محسن منصوری معاون رئیسجمهور و ابوطالب شفقت استاندار لرستان اظهار داشت: علی رغم وجود برخی اشکالات و وارد بودن برخی نقدهای جدی قطعا برآیند کلی کارنامه عملکردی دولت ناظر به حجم مشکلات بزرگ و پیچیده کشور رو به جلو و پیش برندهی حرکت کلان کشور و نظام بوده است.
دبیر قرارگاه احمدی روشن استان لرستان ادامه داد: شایسته است ابتدای امر، قدردانی و خداقوت بابت تلاشهای خستگی ناپذیرِ ویژه شخص رئیسجمهور و دیگر ارکان اصلی دولت بیان گردد. البته علاوهبر ضعف رسانهای دولت در بازتاب عملکردها و جنگ تبلیغی رسانهای گستردهی امروز، وعدهها و ادعاهایی که قبل از انتخابات ۱۴۰۰ شکل گرفت، اینگونه تصویر شد که - به محض تغییر دولت در کوتاه مدت مشکلات کشور حل خواهد شد - در نارضایتیها و عدم همراهیهای امروز افکارعمومی موثر میباشد.
جانشین فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان لرستان بیان کرد: سخن گفتن از ظرفیتهای متعدد لرستان در زمینههای مختلف. بدون بهرهبرداری و راکد ماندن این ظرفیتها به داستان پرتکرار و ملالآور اینگونه دیدارها تبدیل گشته است. صراحتا عرض میکنم مردم نجیب و کم توقع لرستان از عملکرد دولت جناب رئیسی در استان ناراضیاند.
این دانشجومعلم افزود: جدا از قصه پر غصه مدیریتها و انتصابات که خود فصل گستردهای است. ناظر به حجم محرومیتها و عقب ماندگیهای چند ده ساله لرستان که بخش جدی آن، حاصل کم توجهیها اگر نگوییم بی توجهی دولتهای گذشته بوده است. انتظار لرستانیها از دولت سید محرومان توجه و نگاه ویژهتر به این حجم از محرومیتهای حاصل از نگاههای نامهربانانه مدیران مرکز بود. که وعدهاش داده شد اما عملا بدان عمل نشد.
ناجی تصریح کرد: بخشی از معطل ماندن برنامهها و مصوبات سفر رئیس جمهوری حاصل عدم پیگیری مدیران استانی است. از معشوره تا پروژه راهآهن، از پارسیلون، و صدرفولاد و لاستیکسازی تا شهرکهای صنعنی راکد تا عدم سرمایهگذاری نهادهای عمومی دولتی و عدم سوق دادن سرمایهگذاران بخش خصوصی به این دیار همه و همه همان نگاه غیر اولویتدار و دسته چندمی مرکزنشینان به لرستان را همچون دولتهای گذشته فریاد میزند. کشاورزی، دامپروری، گردشگری، معادن و آب فراوان این دیار که امنیتش شهره آفاق است، و بستر توسعه صنعتی فراوان به دلیل خلأ گسترده در این زمینه در استان مغفول مانده است.
دبیر قرارگاه احمدی روشن استان لرستان اظهار کرد: حال که دیگر بخشها و استانهای کویری در بحثهای صنعتی در حال اشباعاند. این سوال جدی را ایجاد میکند با همه این اوصاف چرا سرمایهگذاری و حجم اعتبارات و بودجهدهی و توسعه این خطه باید در حداقلیترین وضع ممکن باشد؟
جانشین فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان لرستان توضیح داد: در بحث انتصابات و مدیران استانی علیرغم برخی تلاشها، فرصت سه ساله اول دولت در لرستان سوخت شد. تغییرات دیرهنگام و به حساب نیاوردن کارکرد دولت در حوزه لرستان به تاخیر چندباره سفر رئیس جمهوری انجامید اما دست به ترکیب دولت در استان نزدید. حاصل همان نگاه غیر اولویتدار به لرستان است.
وی تأکید کرد: در باب انتصابات روند مدیریتهای محفلی و رفاقتی، باجدهی به گروهها، نمایندگان مجلس، افراد مختلف تهراننشین در بذل و بخشش پستهای مدیریتی، لرستان را با الفبای شایستهگزینی فرسنگها دور و بیگانه کرده است. در این فرصت کوتاه نیز قطعا همان حلقه مدیران حداقلی و البته همان روندهای پوسیده سابق مسئلهای را حل نخواهد کرد. هم تغییرات سریع هم برچیدن قاطع روندهای مانع شایسته سالاری لازمه جدی استان است. رانت، لابیگری و تاثیرفشار نمایندگان مجلس سرمایه اجتماعی دولت را در حال نابود کردن قرار داده است.
نماینده دانشجویان در نشست با معاون رئیسجمهور گفت: در باب مطالبات دانشگاهی هرچند تغییرات اندکی در باب مدیران شکل گرفته، اما درواقع تعداد زیادی از مدیران دانشگاهی هیچ نسبتی با مناسبات دولت انقلابی ندارند. که خود منجر گشته هیئتهای علمی جذبی حتی در این دوره روند مطلوبی متناسب با دولت انقلابی به خود نبیند. در باب توسعه رشته تحصیلات تکمیلی در دانشگاههای دولتی همچنین خوابگاههای متاهلی همچنین امکانات دانشگاهی کمبود اعتبارات محسوسی در این روند موجود است.
ناجی در پایان خاطرنشان کرد: مطالبه جلسات مستمر اختصاصی مسؤولین دولتی استان با جریان دانشجویی و پاسخگویی در قبال این طیف جز ضرورتهایی است که لازم است در دوره مدیریت جدید اهتمام جدی بدان صورت پذیرد.