آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۳۴۷

آژانس «آنروا»: رفح، شهر ارواح شده است

آژانس بین المللی حامی آوارگان فلسطینی اعلام کرد که رفح در حال حاضر به شهر ارواح تبدیل شده است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، آژانس کار و امداد آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که خانواده‌های فلسطینی صبح امروز به دورترین بخش غربی شهر رفح منتقل شدند و به سواحل دریای مدیترانه رسیده اند.

این آژانس بین المللی تاکید کرد: مناطق داخلی شهر رفح در حال حاضر تبدیل به شهر ارواح شده است.

روز گذشته نیز سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد: اوضاع در رفح بغرنج است و امدادرسانی به شکل خطرناکی کم شده است.

در بیانیه سازمان پزشکان بدون مرز تاکید شد: کمبود سوخت بر روی کار ژنراتور‌ها و توزیع آب آشامیدنی تأثیر دارد. تجهیزات پزشکی در آستانه تمام شدن قرار دارد.

لازم به ذکر است که ارتش رژیم صهیونیستی از چند روز قبل برای پیروز جلوه دادن خود در نوار غزه بعد از گذشت هفت ماه از عدم تحقق اهداف از پیش اعلام شده، به شهر رفح که میزبان بیش از یک و نیم میلیون آواره فلسطینی بود لشکرکشی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار