کد خبر:۱۱۴۷۶۱۶
رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

از دانشگاه تا وزارت خارجه/ امیر عبداللهیان مرد دیپلماسی بود

دکتر ابراهیم متقی گفت: حسین امیر عبداللهیان فردی از عرصه‌ی دانشگاه بود که در فضای کنش دیپلماتیک و پیگیری منافع راهبردی ایران؛ شخصیتی کارساز، هدفمند و پر تلاش داشت.
سیده حسنا پیروان

 گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سیده حسنا پیروان- در پی سانحه‌ی سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، وزیر امرو خارجه و همراهان ایشان، تمامی سر نشینان بالگرد به مقام رفیع شهادت نائل آمدند. در این میان حسین امیر عبدللهیان، وزیر خارجه دولت سیزدهم، اولین وزیر امور خارجه شهید ایران به شمار می‌آید.

 دکتر ابراهیم متقی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، در این رابطه در گفتگویی با خبرنگار دانشجو گفت: حسین امیر عبداللهیان فردی از عرصه‌ی دانشگاه بود که در فضای کنش دیپلماتیک و پیگیری منافع راهبردی ایران؛ شخصیتی کارساز، هدفمند و پر تلاش داشت؛ و افزود: الگوی کنش شهید امیرعبدالهیان در وزارت خارجه، مبتنی بر الگوی جمع گرایانه بود، از همین رو ایشان در برخورد با چالش‌ها سعی می‌کردند جمع‌گرایی را در دستور کار قرار دهند.

 همچنین اشاره داشت: دکتر امیر عبدالهیان در عرصه‌ی دانشگاه و نیز وزارت خارجه همواره سعی بر استفاده و کاربست تجربیات گذشتگان را داشت.

کد ویدیو

 دکتر ابراهیم متقی در خصوص دویکرد شهید حسین امیر عبداللهیان در عرصه دیپلماسی خارجی بیان کرد: شهید امیر عبدالهیان بر ضرورت‌های زمانی حاکم بر وزارت خارجه واقف بود و به همین سبب در عرصه کنش بین‌الملل رویکرد تحرک دیپلماتیک و تنش زدایی از طریق سیاست قدرت را اتخاذ کرد؛ و ادامه داد: سبک فعالیت دکتر امیر عبدالهیان در روابط بین‌الملل و سیاست خارجی بر اتخاذ الگوی همکاری سازنده مبتنی بود. در دوره تصدی ایشان در وزارت خارجه شاهد مذاکرات متعدد جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های منطقه و بین‌المللی بودیم که ایشان توانست ثمرات خوبی از خود بر جای گذارد.

 رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در پایان تصریح کرد: تلاش و فعالیت گذشتگان در وزارت خارجه در دوره دکتر امیرعبداللهیان به ثمر نشست.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار