به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور و سازمان آموزشوپرورش استثنایی برای همافزایی در بهرهگیری از ظرفیتها و امکانات تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
این اقدام مشترک بهمنظور همافزایی در بهرهگیری از ظرفیتها و امکانات طرفین با هدف آموزش عملی در راستای افزایش دانش فنی و مهارتی گروههای هدف و فراهم کردن زمینه اشتغال دانشآموزان با نیازهای ویژه به امضای حجتالله الماسی، سرپرست سازمان آموزشوپرورش استثنایی و مهرداد عظیمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور رسید.
مهمترین خدمات قابل ارائه و محورهای تفاهمنامه، تدوین استانداردهای شایستگی ارزشیابی و آموزش، تولید محتوا و انجام پژوهشهای کاربردی، توانمندسازی حرفهای دانشآموزان با نیازهای ویژه و خانواده آنها، توسعه و اجرای آموزش در بخش دولتی و غیردولتی، سنجش و تعیین صلاحیت حرفهای و برگزاری مسابقات مهارت ویژه گروه هدف است.
الماسی با ارائه گزارشی از فعالیتهای انجام شده برای این گروه هدف، خاطرنشان کرد: از طریق مشارکت با سازمان وزین آموزش فنی و حرفهای مسیری ایجاد میکنیم تا دانشآموزان استثنایی علاقهمند بتوانند بعد از فارغالتحصیلی یک مهارت که امکان کارآفرینی از طریق آن باشد را کسب کنند.
در ادامه عظیمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه خروجی آموزشهای رسمی و غیررسمی باید منتج به توانمندسازی شود، افزود: الگوهای موفق و نخبگان مهارتی در بین این قشر استثنایی در این سازمان وجود دارد و این گروه هدف با داشتن ویژگیهای خاص کار را برای مسئولان و خادمین نظام جذابتر میکنند.
وی معلولیت ظاهری را عنایت خداوند خواند و تصریح کرد: اگر استعداد این عزیزان شناسایی و پرورش یابد میتوانند بهعنوان یک فرد موفق جامعه معرفی شوند که منشأ اثر برای خود، خانواده و جامعه شود.
این اقدام مشترک در اجرای تفاهمنامه سال گذشته بهمنظور همافزایی در استفاده از ظرفیتها و امکانات طرفین با هدف آموزش عملی برای افزایش دانش فنی و مهارتی گروههای هدف و فراهمکردن زمینه اشتغال دانشآموزان با نیازهای ویژه برنامه اقدام مشترک تفاهمنامه فوقالذکر به امضا رسید.