آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۱۱۴۱

رزمایش «عقاب قفقاز- ۲۰۲۴» در جمهوری آذربایجان

رزمایش مشترک ترکیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان موسوم به «عقاب قفقاز- ۲۰۲۴» در باکو ادامه دارد.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان طی بیانیه‌ای اعلام کرد: رزمایش مشترک نیرو‌های ویژه ترکیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان که از ۴ ژوئن در خاک (جمهوری) آذربایجان با عنوان «عقاب قفقاز-۲۰۲۴» آغاز شده است، همچنان ادامه دارد.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در این خصوص اضافه کرد: نیرو‌های استتار در این رزمایش حملات ناگهانی را به مناطق دشمن فرضی انجام داده و مرکز فرماندهی و ابزار ارتباطی دشمن را از کار انداختند؛ آن‌ها نیروی انسانی دشمن فرضی را نیز از پای در آورده و تمامی ماموریت‌های خود را با موفقیت انجام دادند.

این در حالیست که رزمایش مشترک ترکیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان با عنوان «عقاب قفقاز-۲۰۲۴» از ۴ ژوئن در خاک باکو آغاز شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار